Populārākie kravas automašīnu zīmoli, kas publicēti MASCUS.

0

Vai prātojat par kravas automašīnas iegādi? Iespējams kravas automašīnu pārdošana jums šobrīd ir svarīgāka par pirkšanu!? Vai varbūt jūs interesē lietotas kravas automašīnas iegāde biznesam? Kuru zīmolu un modeli labāk izvēlēties? Kuri ir šobrīd pieprasītākie modeļi? Kāpēc mazgabarīta kravas auto kļūst arvien pieprasītāks? Visticamāk, ja jūs lasāt šo rakstu, tad vismaz viens no šiem jautājumiem jums šobrīd  ir svarīgs. Lasiet tālāk, lai uzzinātu visu, kas ir vissvarīgākais attiecībā uz kravas automašīnu un to iegādi vai pārdošanu.

Lietotas kravas automašīnas: kāpēc latviešu pircēji labprāt tās iegādājas?

Pircēji bieži priekšroku dod lietotām kravas automašīnām finansiālo apsvērumu dēļ, kā arī tehnika, kas ir labi uzturēta spēj kalpot ļoti ilgi, tāpēc lietota tehnika nenozīmē, ka tā ir veca un nederīga  Lietotas smagās automašīnas (tāpat kā citi transportlīdzekļi), ko piedāvā tirgum no lielākajām Eiropas valstīm, kas ir finansiāli spēcīgākas un kur dzīves apstākļi ir labāki, ir ļoti labā tehniskā stāvoklī. Iegādājoties tehniku no Eiropas valstīm arī transportēšana nav sarežģīta. Ja jūs patiešām interesē lietotas kravas automašīnas, ir vērts apskatīt sludinājumus, kas publicēti MASCUS.

Kuri ir pieprasītākie kravas mašīnu zīmoli?

Mercedes- Benzs, Volvo un Scania ir vieni no populārākajiem un iecienītākajiem kravas automobiļiem Latvijā. Šo ražotāju klāstā ir ne tikai lietotas kravas automašīnas, bet arī pašizgāzēji, vieglās kravas automašīnas, piekabes pašizgāzēji un citas iekārtas.

Mercedes-Benzs kravas automašīnas.

Mercedes- Benzs ir Vacijā dibināts automašīnu ražošanas zīmols. Šī zīmola galvenā mītne atrodas Vācijā, Štutgartes pilsētā. Uzņēmuma vesture aizsākās ar 1890. gadu, kad tika nodibināts uzņēmums “Daimler Motoren Gesellschaft.” Paralēli vieglajiem auto, Mercedes-Benzs ražo arī dažāda veida kravas mašīnas. Mascus visvairāk sludinājumi ir par Actros, Atego, Arocs, Sprinter modeļiem. Mercedes- Benzs dīleri ir atrodami visā pasaulē, kas dod iespēju ērti un ātri iegād’ties sev vēlamo komerctransportu, kā arī nodrošināt nepieciešamo apkopi. Jau izsenis visiem zināms, ka Mercedes-Benzs ir ekskluzīvu automašīnu ražotājs, tāpēc arī smagās tehnikas pircēji var būt droši, ka automašīnas salons būs ērts, drošs un komfortabls.

Volvo lietotas kravas automašīnas.

Volvo ir Zviedrijas uzņēmums, kas ražo kravas automašīnas, autobusus, inženiertehniku, braukšanas sistēmas kuģiem un citu tehniku. Uzņēmums dibināts 1926. gadā. Mūsdienās Volvo tehnika ir ļoti izplatīta visā pasaulē, tāpēc arī MASCUS ir pieejamas Volvo kravas automašīnas, kas izliktas pārdošanā. Volvo kravas automašīnām ir vairāki modeļi, vieni no populārākajiem ir : FH, FM, FMX un citi.

FH kravas automašīnām kā galvenā priekšrocība ir jauda. Šis modelis parasti tiek izvēlēts tālsatiksmes pārvadājumiem. Kā jau visiem Volvo modelis ir īpaši ērts tā vadītājam ar ergonomisko kabīni, kā arī šis modelis ir labs paraugs degvielas patēriņa samazināšanai. Savukārt FM modelis ir ar lielisku manevrēt spēju, labu pārredzamību kabīnē, kas nodrošina ar iespēju kravu nogādāt galamērķī droši un ātri. FMX kravas automašīnas ir pielāgots sarežģītiem darba apstākļiem. Ja vissarežģītāko uzdevumu pārvarēšanai ir nepieciešama tehnika gan uz ceļa, gan ārpus tā, šis modelis būs neaizstājams. Turklāt to ir viegli pielāgot apstākļiem, kādos tas darbosies.

Scania lietotas kravas automašīnas.

Scania ir Zviedrijas uzņēmums, kas specializējas komerctransporta, kravas automašīnu, autobusu kā arī kuģu dzinēju un citas tehnikas ražošanā. Scania uzņēmums tika nodibināts jau tālajā 1911. gadā. Uzņēmuma galvenā mītne atrodas Sēdertälje pilsētā.

Scania smagā tehnika ir unikāla ar dizainu un ar lielām darba spējām, kas ir svarīgākie priekšnoteikumi gadījumos, kad jāveic kravu pārvadājumi tālās distancēs. Kabīnes ir ērtas, ar iespēju viegli nolasīt tehniskos rādītājus un kontrolēt tos. Bieži vien kabīnēs ir ierīkotas guļvietas šoferiem. Ņemot vērā visas šīs īpašības jums nevajadzētu būt šaubām, ka arī pērkot lietotu Scania kravas automašīnu tā kalpos labi un ilgi.

Neatkarīgi no tā, kādas markas lietota kravas automašīna jūs interese, MASCUS atradīsiet plašu piedāvājumu klāstu no visas pasaules. Unimog kravas automašīnas, Renault kravas automašīnas, Iveco un daudzas citi pasaulē labi pazīstami zīmoli vienuviet.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt