Pieprasītākā transportēšanas tehnika portālā Mascus.

0

Esam izanalizējuši datus par laika posmu no 2019. gada janvāra līdz augustam, lai varētu atspoguļot informāciju par valstīm, kuras bijušas visaktīvākās pieprasījumu sūtīšanā par konkrētu transportēšanas tehniku, kā arī esam noskaidrojuši populārākos transportēšanas tehnikas zīmolus.

Pirmajā vietā pašizgāzēju kategorijā, ņemot vērā nosūtītos pircēju pieprasījumus, ierindojas Mercedes- Benz, arī sludinājumu skaita ziņā varam redzēt, ka šī marka ir plaši pārstāvēta Mascus, jo pārdošanā šobrīd izlikti vairāk kā 10 500 transportēšanas tehnikas vienību. Vilcēju kategorijā, kā populārākais zīmols ir Volvo. Liels pieprasījums laika periodā no 2019. gada janvāra līdz augustam bijis arī pēc Volvo autoceltņiem.

Mascus vienuviet atradīsiet visus populārākos transportēšanas tehnikas zīmolus: SCANIA, VOLVO, MAN, MERCEDES-BENZ, IVECO un citus, kas sevi pierādījuši gan ar drošību, gan stabilitāti kā tehnikas ražošanā, tā pastāvīgā attīstībā, lai uzlabotu kvalitāti un efektivitāti. Mūsdienu kravas automašīnu ražotāji nebeidz savu attīstību un aizvien piedāvā jaunas iespējas, risinājumus un augstus standartus.  Ienāc Mascus, lai atrastu sev nepieciešamo transportēšanas tehniku!

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt