Dažāda veida piekabju piedāvājums Mascus.

0

Piekabēm ir ļoti plašs pielietojums. Tās ir izmantojamas  lauksaimniecībā, celtniecībā, loģistikā un jebkurā citā nozarē, kurā nepieciešama attiecīgo materiālu pārvietošana/transportēšana no vienas vietas uz citu. Kāda veida piekabi vislabāk izvēlēties, ir atkarīgs no tā, kādi materiāli un kādā daudzumā tiks pārvadāti. MASCUS klāstā ir dažāda veida lietotas piekabes: treileri pašizgāzēji, standarta piekabes, graudu pārkraušanas piekabes, ķīpu treileri lopbarības piekabes un daudzas citas. Ir lietderīgi zināt dažādu piekabju tehnsko specifikāciju, lai varētu izvēlēties vispiemērotāko piekabi plānoto darbu izpildei.

Standarta piekabes (universālās piekabes). Šīs piekabes ir izstrādātas tā, lai tās būtu maksimāli izturīgas un funkcionālas (piemērotas dažāda veida kravām). Universālās piekabes ir  drošas un stabilas ar samērā lielu kravnesību. Lielākā daļa šo universālo piekabju modeļu ir būvēti, izmantojot cieto tēraudu (īpaši cinkotas tērauda piekabes malas) ar pilnībā neslīdošu grīdas segumu. Tas ļauj kravu pārvadāt pilnīgi droši. Universāla piekabes ir pieejamas ar dažādu papildaprīkojumu un papildu iespējām, piemēram, pagarinātiem bortiem . Tomēr jāņem vērā, ka papildu aprīkojums palielinās transportlīdzekļa pašmasu un samazinās kravnesību. Izvēloties piekabi, ir svarīgi pārbaudīt, vai velkošā transportlīdzekļa vilkšanas jauda ir pietiekama, kā arī, ja izmantojat piekabi kopā ar komerctransportu, jāizvērtē, vai tā svars nepārsniedz pieļaujamo pilno masu.

Piekabes pašizgāzēji. Ņemot vērā to, ka ar šāda veida piekabēm pārvadātās kravas var būt ļoti smagas, piekabes pamatnes pacelšanai tiek izmantotas hidrauliskās sistēmas, kas ļauj droši “novietot” kravu vēlamajā pozīcijā. Lielākajai daļai šo piekabju tiek izmantoti trīs pacelšanas mehānismi, dažiem piekabju modeļiem ir “gravitācijas samazināšanas” iespēja, lai pacelšanas laikā ietaupītu akumulatora darbības laiku. Biznesam var būt nepieciešamas arī pašizgāzēju puspiekabes, kas arī ir dažāda veida un jāizvēlas atbilstoši darba raksturam, plānotajiem pārvadājamajiem materiāliem un to daudzumam.

Ķīpu treileri. Tas ir ideāls risinājums, lai viegli, ātri un droši pārvietotu lielu daudzumu ķīpu. Šīs piekabes ir neaizstājamas vidējās vai lielākās saimniecībās. Ķīpu iekraušana nevar būt vienkāršāka: ķīpu piekabes ir veidotas tā, lai tām būtu diezgan zema pamatne, padarot iekraušanu salīdzinoši vienkāršu. Turklāt var atrast piekabes, kurām ir atsevišķa atvēršana/aizvēršana abās pusēs, lai ķīpu iekraušana būtu vēl vienkāršāka. Jaunāku modeļu piekabēs pietiek ar pogas nospiešanu un krava ir droši piestiprināta. Iekraušana un transportēšana ar ķīpu piekabēm ir ātra – ar to var droši braukt gan pa lauku, gan pa koplietošanas ceļu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka, transportējot ķīpas, tiem jābūt nostiprinātiem, lai neapdraudētu citus satiksmes dalībniekus.

Lopbarības piekabes. Tā ir labākā izvēle lopkopības vajadzībām. Tirgū plaši pieejamas gan jaunas, gan lietotas lopbarības piekabes. Vienkāršākie šo piekabju modeļi ir pavisam vienkārši, paredzēti tikai barības pārvadāšanai, savukārt cita veida modeļi pilda vairāk funkciju, piemēram, tajās ir integrēts mikseris, svēršanas sistēma, griešanas naži, apgaismojums. Šādas funkcijas ļauj veikt vairāk darba ar vienas tehnikas palīdzību.

Graudu pārkraušanas piekabes. Īpašs pieprasījums pēc šīm piekabēm ir noteiktos gadalaikos, īpaši ražas novākšanas laikā. Līdz ar to ir nepieciešams nodrošināt, lai izvēlētā graudu piekabe būtu piemērota  plānotajiem darbiem. Svarīgs ir arī ražotāja nosaukums – tas ir atzīts un novērtēts par piedāvāto produktu kvalitāti. Lai ražas novākšana noritētu raiti un būtu ražīga, vienmēr rūpīgi jāizvēlas darba aprīkojums, šajā gadījumā – atbilstoša graudu piekabe. MASCUS piedāvā plašu graudu pārkraušanas piekabju klāsts, tikai jāzina savas vajadzības un iespējas.

Ja vēlaties iegādāties lietotu piekabi, ienāciet Mascus, kur atradīsiet plašu piedāvājuma klāstu no visas pasaules. Pat tad, ja esat lielas saimniecības īpašnieks un darba veikšanai nepieciešama jaudīga un efektīva piekabe vai cita veida tehnika, bieži vien ir vērts ietaupīt un apdomāt iespēju pirkt lietotu tehniku. Tādā veidā darbs tiks paveikts ātrāk un efektīvāk.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt