4 VIENKĀRŠI SOĻI, lai izceltu sludinājumus un pārdotu tehniku ātrāk!

0

1. Pievienojiet īstos tehnikas attēlus!

  • Neizvēlēties attēlus no oficiālajām mājas lapām, bet gan veltīt nedaudz laika, lai nofotografētu tieši to tehniku, ko vēlaties pārdot. Tas būs jau kā pirmais solis, lai iegūtu uzticību no pircēju puses un mazinātu aizdomas par krāpšanas iespējām.

2. Pievienojiet plašu tehnikas aprakstu!

  • Norādiet visas papildus funkcijas un tehnikas papildus komplektāciju, kā arī nepilnības, ja tādas ir, lai pircējam ir pēc iespējas pilnīgāks priekšstats par tehniku.

3. Norādiet cenu!

  • Cena mēdz būt noteicošais faktors pirkuma veikšanai. Pircējs vispirms apskatīs pirmkārt tos sludinājumus, kuriem norādīta cena un tikai pēc tam izvērtēs citus piedāvājumus.

4. Atbildiet pircējiem savlaicīgi!

  • Ja pircējs nesaņem atbildi dienas laikā, visticamāk meklēs citus piedāvājumus un sazināsies ar citiem pārdevējiem. Tāpēc iesakām nekavēties ar atbildi un sazināties ar potenciālo pircēju, tiklīdz ziņa ir saņemta.

Mascus ir pasaulē lielākais smagās un speciālās tehnikas tirdzniecības portāls. Portālā šobrīd publicēti vairāk kā 460 000 sludinājumi kategorijās: Lauksaimniecība, Transports, Būvniecība, Iekraušanas tehnika, Mežizstrāde, Komunālā tehnika. Ja arī Jūs vēlaties publicēt savu piedāvājumu Mascus, sazinieties ar mums.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt