Sniega traktori

0

PRINOTH sniega traktori un kāpurķēžu tehnika ir labi pazīstami visā pasaulē, pateicoties izcilajai darba veiktspējai, rentabilitātei, efektivitātei un izturīgajam dizainam.

Šī tehnika ir ideāli piemērota slēpošanas trasēm, lai veidotu kvalitatīvas nogāzes.
Šos sniega traktorus raksturo inovatīvas tehnoloģijas un mūsdienīgs dizains, kas atbilst pasaules prasībām. Lai sniegta traktoru darbība būtu maksimāli efektīva, PRINOTH uzsvaru liek uz resursu efektīvu izmantošanu.

Šie sniega traktori ir aprīkoti ar gudru sistēmu. Operators var redzēt uz monitora precīzu sniega dziļumu un zemes profilu reālā laikā. Tāpēc sniega trases sagatavošanas laikā viņš var paļauties uz reālā laikā analizētajiem datiem no GPS antenas un leņķa sensoriem. PRINOTH sniega mērīšanas sistēmu var izmantot nogāzēs, parkos un slēpošanas trasē. Sistēmu var uzstādīt uz jebkura veida sniega tīrītāja, neatkarīgi no ražotāja.

Pasaulē lielākā smagās un speciālās tehnikas interneta tirgus vietnē MASCUS, atradīsiet ne tikai sniega traktorus, bet arī citu sniega tīrīšanas tehniku, piemēram, sniega nažus, sniega metējus, smilšu un sāls kaisītājus, kā arī cita veida ceļu uzturēšanas un sniega novākšanas tehniku no pārdevējiem Latvijā un ne tikai.

Attēla avots: Prinoth.com

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt