Populārākie forvarderu zīmoli Latvijas tirgū.

0

Latvijā meži aizņem lielu valsts teritorijas platību – aptuveni 57%, tāpēc mežsaimniecība šeit tiek uzskatīta par nozīmīgu nozari. Šī nozare saņem pastāvīgus ieguldījumus un attīstību gan valsts, gan visā Eiropas Savienībā. Tā kā koksnes apstrāde, pārstrāde un pārstrāde valstī nepārtraukti attīstās, attīstās arī meža tehnika – forvarderi, harvesteri un cita veida tehnika aizvien ieņem lielu nozīmi kvalitatīvā mežizstrādes procesā. Mascus tehnikas piedāvājuma klāstā atradīsiet plašu mežizstrādes klāstu, tai skaitā forvarderus. Tālāk apksatīsim arī pieprasītākos zīmolus Latvijas tirgū.

Pēc publicētā sludinājuma apjoma visvairāk Mascus Latvija lapā tiek piedāvāti John Deere forvarderi, tad seko Komatsu, Ponsse, Timberjack un Rottne, protams, nedrīkstam aizmirst arī tādu visiem labi zināmu zīmolu kā Valmet.

John Deere lietoti forvarderi.

John Deere piedāvā forvarderus, kas paredzēti kā darbam mīkstās augsnēs un ir īpaši piemēroti kopšanas cirtēs, piemēram, 910G modelis, kā arī forvarderus, kas lieliski piemēroti krājas kopšanas darbiem un kailcirtēm ar mirtām augsnēm- 1010G modelis.

John Deere operatoram ir iespēja strādāt kabīnē, kas ir rotējoša un aprīkota ar līmeņošanas funkciju, kas dod iespēju, kas nozīmē, ka kabīne paliek līmenī are esot slīpumā. Tas viss atvieglo darbu un ļauj to izpildīt maksimāli labā kvalitātē.

Tirgū pieejami mazlietoti un jauni šāda līmeņa forvarderi. Lietotus John Deere forvarderus meklējiet portālā Mascus.

Ponsse lietoti forvarderi.

Latvijas mežos bieži vien ir iespējams redzēt strādājošus Ponsee forvarderus gan lietotus, gan jaunus. Pēc statistikas lietoti Ponsse forvarderi tiek pārdoti vairāk , nekā jauni. Bet ebkurā gadījumā konkurēt ar Ponsee ražotāju ir diezgan grūti, jo viņu ražotie forvarderu modeļi ir ārkārtīgi jaudīgi un funkcionāli. Ponsse forvarderi ir piemēroti darbam dažādos apstākļos un darbam dažādā reljefā.

Rottne lietoti forvarderi.

Rootne forvarderi ir pieprasīti Latvijas tirgū ir pieprasīti, jo spēj pielāgoties dažādām darba ceļa virsmām. Šo balstu galvenās daļas – šasija, celtnis un manipulators – ir izstrādātas tā, lai nevainojami darbotos sarežģītos apstākļos un saglabātu tādu pašu efektivitātes līmeni.

Valmet lietoti forvarderi.

Valmet forvarderi tiek uzskatīti par diezgan populāru izvēli. Aptaujas rāda, ka pieprasījumu pēc šīs mašīnas nosaka tās priekšrocības: vienkārša darbība, jaudīgs dzinējs, nepārtraukti mainīga transmisija, jaudīgāks celtnis un operatora komforts.

Visi iepriekš minētie, kā arī daudz citu ražotāju forvarderi ir pieejami iegādei portālā Mascus. Lai arī pārsvarā mūsu vietnē ir lietota mežizstrādes tehnika, tomēr arī tā ir labā tehniskā kārtībā, lai veiktu uzdevumu ātri un kvalitatīvi. Atcerieties, ka Mascus nav šīs tehnikas tirgotājs, lai uzzinātu vairāk par konkrēto tehniku, lūdzu, atveriet sludinājumu un sazinieties ar pārdevēju. Iepazīstieties arī ar pārskatu par populārāko mežizstrādes tehniku portālā Mascus mūsu blogā.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt