Koksnes šķeldotāji, kas publicēti portālā Mascus.

0

Koksnes šķeldotājs ir tehnika, ko efektīvi izmanto mājsaimniecībās, kā arī komunālos un vides uzturēšanas darbos. Šis paņēmiens tiek izvēlēts arī tad, ja nepieciešams sasmalcināt nelielu daudzumu koksnes, kas vēlāk tiks izmantota kompostam, mulčēšanai un citiem mērķiem. Smalcinātāji ir lieliski piemēroti lietošanai arī tad, kad nepieciešams sasmalcināt pēc koku apgriešanas palikušos zarus. Tātad ir tikai viena tehnika, bet uzdevumu ir daudz. Koksnes šķeldotāji ir ļoti efektīva un nepieciešama tehnika meža darbiem, bet kā izvēlēties vienu no daudzajām iespējām? MASCUS klāstā ir lietoti koka šķeldotāji, no dažādiem ražotājiem un dažādā cenu amplitūdā. Zemāk mēs jūs iepazīstināsim ar dažiem no koksnes šķeldotāju ražotājiem.

Kesla koksnes šķeldotāji.

Kesla ir meža tehnikas ražotājs ražotājs, kas savu darbību uzsāka 1960.gadā. Laikam ejot, ražotājs ir pilnveidojis savus produktus un piedāvāja tirgum iegādāties augstas kvalitātes koksnes šķeldotājus. Pirmkārt, Kesla smalcinātāji tiek novērtēti pircēju vidū dēļ to izturības, kā arī plašo modeļu klāstu. Vēl viena būtiska priekšrocība šiem šķeldotājiem ir modeļi, kas piemēroti montāžai uz piekabēm. Bet šī priekšrocība nav vienīgā. Lieto malkas šķeldotāju raksturo veiktspēja, zems degvielas patēriņš, teicama veiktspēja jebkuros apstākļos. Tā ir viegli lietojama, viegli uzstādāma mašīna, kas var sasmalcināt baļķus, mazus apaļkokus un krūmus. Dažiem Kesla smalcinātāju modeļiem, piemēram, C645 modeļa šasija ir aprīkota ar fiksētu jūgstieni, kas būtiski palielina celtspēju. Par priekšrocību tiek uzskatīts arī tas, ka šasiju var aprīkot ar hidraulisko savienojumu. Ienāciet Mascus, lai izvēlētos sev piemērotāko lietotu Kesla koksnes šķeldotāju.

Pezzolato lietoti koka šķeldotāji.

Pezzolato ir meža tehnikas ražotājs, kas savu darbību sāka 1976. gadā. Nepagāja ilgs laiks, līdz šī ražotāja iekārtas nostiprināja savu popularitāti Eiropā. Pateicoties smalcinātāju kvalitātei, tehnikas īpašībām un tehnisko parametru dēļ šī tehnika ir visai pieprasīta.. Tirgū pieejami arī tādi Pezzolato malkas šķeldotāji, kuriem ir elektroniska drošības iekārta, kas regulē padodamās koksnes daudzumu atbilstoši dzinēja jaudai. Tas palīdz novērst iespējamos bojājumus un pagarina smalcinātāja kalpošanas laiku. Pezzolato smalcinātājiem ir dažādu izmēru asmeņi, kas izgatavoti no īpaša tērauda un ir nodilumizturīgi. Visas tehniskās detaļas tiek ražotas pēc īpašas metodes – tās tiek rūdītas speciālā krāsnī. Turklāt šī tehnika izceļas ar stabilitāti, vieglu un vienkāršu vadāmību un kompaktumu. Lietoti Pezzolato koksnes šķeldotāji, kas tiek piedāvāti tirdzniecībai vietnē MASCUS, ir uzticams, izturīgs un kvalitatīvs produkts, kas ir iemīļots visā Eiropā.

TP lietoti koka šķeldotāji.

Vēl viens populārs meža tehnikas ražotājs ir TP. Šī ražotāja sortimentā ir augstas klases smalcinātāji, kas izceļas ar uzticamu konstrukciju un mehānismiem, izturību, produktivitāti un spēju sasniegt efektīvus darba rezultātus. To popularitāti var saistīt ar vieglumo mehānismu un lietošanas vienkāršību. TP šķeldotāji atbilst visām šķeldošanas darbu prasībām un ir pielāgojami dažāda apjoma darbiem – gan sava dārza kopšanai, gan lieliem apzaļumošanas projektiem. Lai darbs tiktu veikts kvalitatīvi un tehnika tiktu izmantota maksimāli efektīvi, iespējams izmantot piederumus vai papildaprīkojumu, piemēram, integrēt piekabei āķi, uzstādīt vadības datoru vai izmantot cita veida papildus elementus. TP koksnes šķeldotāji var būt ar dīzeļa vai benzīna dzinēju, stacionāri un ar savu šasiju, piemēram, riteņiem vai kāpurķēdēm. Izvēloties TP koksnes šķeldotāju portālā Mascus, atveriet sludinājumu un sazinieties ar pārdevēju, jo Mascus nav šīs tehnikas tirgotājs. Mascus pieejami arī tādi koksnes apstrādes tehnikas ražotāji kā Forst, Morbak, Jenz, Bandit, koksnes šķeldotāji Teknamotor un citi.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt