Portālā Mascus pieejamie Bobcat iekrāvēji.

0

Bobcat ir amerikāņu lauksaimniecības un celtniecības tehnikas ražotājs, kas jau vairākus gadu desmitus piedāvā tirgū kvalitatīvu aprīkojumu. Šis ražotājs piedāvā tādu tehniku ​​un aprīkojumu kā: iekrāvējus, ekskavatorus, kompaktos un komunālos transportlīdzekļus, traktorus u.c. Šī tehnika ir pielietojama veicot dažādus darbus, piemēram, celtniecības darbos, rakšanas darbos, apzaļumošanas vai uzturēšanas darbos, vai pat sniega tīrīšanai. Bobcat aprīkojums būs noderīgs arī kraušanas darbos vai pārvietojot mazos (birstošos) materiālus, veidojot komunikācijas vai iegūstot derīgos izrakteņus. Bobcat iekrāvēji ir dažāda veida, un tie jāizvēlas atbilstoši veicamam darbam.

Kā Bobcat riteņu iekrāvējs atšķiras no kāpurķēžu iekrāvēja?

Starp Bobcat populārākajiem ir riteņu iekrāvēji un kāpurķēžu iekrāvēji. Galvenā atšķirība starp šāda veida iekrāvējiem ir ļoti vienkārša- vienam ir riteņi, bet otram kāpurķēdes. Tomēr abi var veikt līdzīgus uzdevumus (rakt, celt, pārvietot, sakopt vidi utt.). Darba apstākļi ir galvenais faktors, kas jāņem vērā pērkot iekrāvēju. Riteņu iekrāvējs var ātri manevrēt uz cietas zemes, taču tas nav piemērots lietošanai uz mīkstas grunts. Tas ir tāpēc, ka riteņi nevar sadalīt mašīnas svaru tikpat vienmērīgi kā kāpurķēdes. Lielāks kāpurķēžu virsmas laukums mazāk ietekmē mīksto zemi un samazina spiediena punktus. Riteņu iekrāvēju transportēšana ir vienkāršāka (taču šī funkcija ir ļoti atkarīga no kravas automašīnas modeļa), bet ar kāpurķēžu iekrāvēju ir ērtāk manevrēt, jo tas pastāvīgi saskaras ar zemi. Tāpat kāpurķēžu iekrāvēji ir daudz stabilāki uz stāvākām virsmām, jo ​​tiem ir lielāka saķere, tāpēc tie ir lieliski piemēroti darbam nogāzēs un slīpās vietās. MASCUS atradīsiet dažādus Bobcat iekrāvēju veidus – pieejami gan lietoti kāpurķēžu iekrāvēji, gan lietoti iekrāvēji uz riteņiem. Mascus ir pieejami dažādi modeļi, atkarībā no to veiktspējas, jaudas un cenas.

Vai Bobcat kompaktie iekrāvēji paredzēti tikai neliela apjoma darbiem?

Bobcat lielākā unikalitāte ir kompaktums. Tie ir ideāli piemēroti darbam nelielās un arī vidēji lielos būvlaukumos. Turklāt kompaktie iekrāvēji ir ārkārtīgi manevrētspējīgi, ļaujot ērti iekraut kravas tieši tur, kur vēlaties, izmantojot kausu jūs varēsiet  iekrautu dažādus beramos materiālus. Bobcat iespējams pievienot papildus aprīkojumu, kas dod iespēju šo tehniku izmantot daudz plašāk un efektīvāk, turklāt ietaupot līdzekļus, jo nav nepieciešams iegādāties vēl papildus tehniku, atliek vien pievienot vajadzīgo papildus aprīkojumu.

Bobcat teleskopiskie manipulatori.

Šāda veida kravas automašīna ir kompakta, manevrētspējīga, ar spēju strādāt pat ļoti šaurās vietās un viegli vadāma. Bobcat piedāvā teleskopiskos manipulatorus, kas paredzēti būvniecības, lauksaimniecības darbiem, kā arī komunālo darbu veikšanai. Bobcat teleskopiskie iekrāvēji ir īpaši izturīgi, pateicoties izturīgajam rāmim un strēlei, kas piemērota kravas pārvietošanai jebkurā vidē. Bobcat teleskopisko iekrāvēju stabilitāti papildina intuitīvas vadības ierīces un kabīnes izkārtojums, kā arī daudzas praktiskas drošības funkcijas, piemēram, automātiskā pārnesumkārba un automātiskā stāvbremze. Šī tehnika ir arī droša operatoram, pateicoties zema profila motora pārsegam, kas nodrošina izcilu netraucētu redzamību no kabīnes. Bobcat teleskopiskie iekrāvēji ir gudra izvēle, ja varat ne tikai iegūt kvalitatīvu tehniku, bet arī iegādāties to uzreiz ar nepieciešamo papildus aprīkojumu dažādu darbu veikšanai.

Bobcat piedāvājums tirgū.

Portālā Mascus Bobcat iekrāvēji ir pieejami ar plašu modeļu klāstu, ražošanas gadiem un specifikācijām. Ražotāji iesaka pie iekrāvēja iegādes izvērtēt, kādi materiāli tiks krauti un, kādā darba vidē tehnika tiks izmantota. Ja iekrāvējs izdala emisijas, tad vislabāk šo tehniku izmantot ārpus telpām, nevis iekštelpās. Mascus atradīsiet plašu Bobcat lietotu iekrāvēju klāstu. Atcerieties, ka Mascus nav šīs tehnikas tirgotājs. Lai uzzinātu vairāk par tehnikas iegādi, jums jāatver sludinājums un jāsazinās ar pārdevēju.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt