Populārākie transportēšanas tehnikas zīmoli, kas publicēti Mascus.

1

Sadaļa “Transports” ir otra lielākā Mascus, ņemot vērā publicēto sludinājumu skaitu. Pirmajā vietā sludinājumu skaita ziņā ir sadaļa “Būvniecība”. Sadaļā “Transports” publicēti vairāk kā 90 000 lietoti un jauni transportēšanas tehnikas, rezerves daļu un komerctransporta sludinājumi. Vairāk kā 21 000 smagās mašīnas ar nekustīgu rāmi, 13 000 furgoni, kā arī vairāk kā 8000 piekabes un puspiekabes.

Vispieprasītākie transportēšanas tehnikas zīmoli Rietumeiropā 2020. gada sākumā.

Pamatojoties uz 2020. gada pirmā ceturkšņa statistikas datiem mēs redzam, ka pircēji visvairāk meklējuši šādus transportēšanas tehnikas zīmolus: 30% e-pastu pieprasījumi tika izsūtīti Mercedes- Benz transportēšanas tehnikas pārdevējiem, MAN, Volvo un Scania katrs saņēmuši 12% no kopējā pieprasījumu skaita. Tālāk ar 9% pieprasījumu seko Iveco, Renault seko ar 8% un DAF ar 7% pieprasījumu.

Vispieprasītākā transportēšanas tehnika 2020. gada sākumā Ziemeļvalstīs un Baltijas valstīs.

Likumsakarīgi, ka Ziemeļvalstīs un arī Baltijas valstīs visvairāk pieprasījumu saņēmuši Volvo un Scania transportēšanas tehnika, jo kā zināms, tad gan Volvo, gan Scania mašīnas tiek ražotas Zviedrijā. 37% pieprasījumi izsūtīti par Volvo transportēšanas tehniku, bet 32% pieprasījumu saņēmuši Scania tehnikas tirgotāji. Mercedes-Benz saņēmuši 15%, bet MAN, Iveco un DAF katrs 12% pieprasījumu.

Vispieprasītākie zīmoli Austrumeiropā 2020. gada pirmajā pusē.

Situācija būtiski atšķiras Austrumeiropas valstīs. Mercedes- Benz ir populārākais no zīmoliem, ņemot vērā e-pastu pieprasījumu skaitu, kas izsūtīti tieši šī transportēšanas tehnikas zīmola pārdevējiem, kas ir 26% no kopējā pieprasījumu skaita. Iveco ar 16%, MAN ar 14% un Scania ar 12% ierindojās otrajā pozīcijā, savukārt Volvo tirgotāji no Austrumeiropas pircējiem saņēmuši 8% e-pastu pieprasījumu.

Vispieprasītākā transportēšanas tehnika 2020. gada sākumā Ziemeļamerikā.

ASV un Kanādā pieprasītākie transportēšanas tehnikas zīmoli ir Freightliner ar 26% saņemtiem pieprasījumiem no pircēju puses. Tad seko International ar 21% pieprasījumu un Volvo ar 14% pieprasījumu no kopējā pieprasījumu skaita.

Skatoties globālā līmenī Mascus lietotāji pirmajā ceturksnī 2020. gadā nosūtījuši visvairāk pieprasījumu par Mercedes- Benz (23%), tad seko Volvo (18%), Scania (16%) un MAN (10%).

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt

one comment
vecākie
jaunākie