MASCUS mobilā aplikācija

0

Izmantojiet Mascus mobilo aplikāciju, lai apskatītu jaunākos smagās un speciālās tehnikas sludinājumus!

Esam priecīgi paziņot, ka jaunā Mascus lietotās tehnikas aplikācija jau ir pieejama lejupielādei. Aplikācija ir bez maksas un to var lejupielādēt uz
iPhone, iPad vai Android viedtālruņiem, kā arī planšetdatoriem. Lejupielādēt to varat no App Store, kā arī Google Play. Mascus vienmēr būs Jūsu telefonā, lai apskatītu vairāk kā 400 000 lauksaimniecības, būvniecības, transportēšanas, iekraušanas, mežizstrādes un komunālās tehnikas sludinājumus. Ar šo aplikāciju visa informācija būs vienmēr pa rokai.

Mūsdienās viedtālruņi ir kļuvuši par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu- mēs meklējam tajos informāciju, lasām jaunākas ziņas, iegādājamies vilciena biļeti vai rezervējam viesnīcu. Lai ko mēs arī vēlētos iegādāties vai atrast tas viss ir pieejams rokas stiepiena attālumā- mūsu telefonā. Arī smagās un speciālās tehnikas tirdzniecības industrija nav izņēmums. Pēc statistikas datiem Mascus lietotāju aizvien vairāk izmanto tieši savus viedtālruņus, lai apskatītu sludinājumus un sazinātos ar tehnikas pārdevēju, nosūtot ziņu vai uzreiz sazvanot. Mobilā aplikācija ir lielisks rīks, kuru izmanto Mascus lietotāji, lai apskatītu jaunāko tehnikas piedāvājumu neatkarīgi no atrašanās vietas.

Mascus aplikācijā ir pieejams ērts meklētājs, kā arī sludinājumi iedalīti sešās galvenajās kategorijās: Transports, Lauksaimniecība, Būvniecība, Mežizstrāde, Iekraušanas tehnika, Komunālā tehnika.

Mascus App screenshoots 1
Search for used equipment and contact the seller

Aplikācijas ērtais meklētājs palīdzēs Jums atrast nepieciešamo informāciju ātri un ērti. Jūs varat atlasīt tehniku pēc markas, modeļa, cenas, izlaiduma gada vai atrašanās vietas.

Sazinieties ar tehnikas pārdevēju, atverot sludinājumu savā viedtālrunī.

Kad esat atradis tehniku, kas Jūs interesē, sazināties ar pārdevēju ir vienkārši un ērti, jo pie katra sludinājuma ir redzamas pogas- zvanīt vai nosūtīt e-pastu.

Ja Jūs vēlaties saņemt paziņojumu, kad Mascus ir ievietots sludinājums par tehniku, kas Jūs interesē, Jums atliek tikai saglabāt tehnikas meklēšanas rezultātus un turpmāk jaunākais tehnikas klāsts būs vienmēr Jums pa rokai. Jums vienmēr ir iespēja labot vai atteikties no paziņojumu saņemšanas.

Add to Favourites, Share a used equipment listing, create alerts to be notified

Mēs priecātos saņemt Jūsu atsauksmes un vērtējumu par Jūsu pieredzi, lietojot Mascus mobilo aplikāciju.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt