Lietoti mini ekskavatori- Mascus pircēja ceļvedis.

0

Mūsdienās tirgū ir  pieejama plaša gan jaunu, gan lietotu mini ekskavatoru izvēle. Šie ekskavatori tiek piedāvāti tirdzniecībai gan ar pamata aprīkojumu, gan maksimālu aprīkojumu, ar pamata funkcijām un ar uzstādītām papildu funkcijām. Pirms iegādāties mini ekskavatoru pie būvniecības tehnikas tirgotāja, pārliecinieties par tehnikas kvalitāti un piemērotību tieši jūsu vajadzībām.  Tāpēc ņemto vērā lielo informācijas daudzumu un modeļu daudzveidību, mēs piedāvājam izlasīt dažus no padomiem, kas iespējams palīdzēs  iegādāties vislabāko lietoto mini ekskavatoru, kas mazāks par septiņām tonnām.

Novērtējiet un salīdziniet vairāku populāru mini ekskavatoru modeļu tehnisko specifikāciju.

Salīdziniet to mini ekskavatoru modeļu tehniskās specifikācijas, kurus plānojat iegādāties, lai izvēlētos tehniku ar pietiekamu jaudu un savam budžetam atbilstošu. Kādām tehniskajām īpašībām jāpievērš vislielākā uzmanība?

– Ekskavatora izmērs. Galvenie kritēriji mini ekskavatoru iegādei ir izmēri (pietiekami mazi gabarīti un manevrētspēja) un zemāka cena. Novērtējot lietotos mini ekskavatorus, ņemiet vērā izmērus un darba spējas, lai nodrošinātu, ka aprīkojums ir piemērots jūsu paredzētajam darbam. Kā arī ņemiet vērā arī iespējamos šķēršļus darba vietā un mainīgās kapacitātes prasības.

– Rakšanas dziļums. Lielākā daļa pārdošanā esošo mini ekskavatoru var rakt līdz četriem metriem dziļumā. Ieteicams izvēlēties ekskavatoru, kura rakšanas jauda ir aptuveni par 20 procentiem lielāka, nekā tas varētu būt nepieciešams jūsu darbam. Piemēram, ja darbam nepieciešams ekskavators, kas spēj rakt divu metru dziļumā, tad izvēlieties modeli, kura maksimālais rakšanas dziļums ir vismaz trīs metri.

– Rakšanas sasniedzamība. Tas var būt no 3,5 metriem līdz vairāk nekā 6 metriem. Rakšanas sasniedzamība var ievērojami atšķirties atkarībā no ekskavatora modeļa. Jo garāka sasniedzamība, jo retāk operatoriem ir jārok pašiem un jāpārvieto ekskavators pa darba vietu, ietaupot diezgan daudz laika. Lai palielinātu rakšanas sasniedzamību, varat izvēlēties lielākus ekskavatora kausa zobus (pazīstami arī kā kausa spīles).

– Spēks. Smagos rakšanas apstākļos jauda ir svarīga. Ieteicams izvēlēties mini ekskavatora modeli ar lielāko iespējamo jaudu.

Papildaprīkojums, kas piemērots mini ekskavatoram.

Viena no labākajām mini ekskavatora priekšrocībām ir tā, ka ražotāji ļauj to aprīkot ar plašu papildus aprīkojuma klāstu, tādējādi padarot mašīnu vēl funkcionālāku.

-Tranšeju ķēdes. Nav pārāk mīkstas vai pārāk cietas augsnes, ir nepareizi izvēlēts papildus aprīkojums. Tranšeju rakšanas ir pieejamas ķēdes, kas paredzētas mīkstai, tīrai zemei ​​līdz ķēdēm cietākajam zemes slānim.

Mulčeri – veģetācijas sasmalcināšanai.

-Ātrie savienojumi. Parasti ekskavatoram izmanto trīs kausus: šauru rakšanas kausu, platu rakšanas kausu un plānošanas kausu. Lai darba laikā šos kausus varētu ātri nomainīt, tiek izmantota ātrie savonojumi.

-Satvērēji.

-Hidrauliskās šķēres. Paredzēts koku vai krūmu skaldīšanai un nepieciešamības gadījumā to noņemšanai.

-Hidrauliskie zemes urbji.

-Hidrauliskie āmuri. Tos izmanto ēku nojaukšanai, tranšeju rakšanai, ceļu remontam, darbam karjeros, tuneļu rakšanai un daudziem citiem darbiem.

-Dažādu veidu kausi. Lai mini ekskavators būtu piemērots dažāda apjoma un intensitātes darbiem, kausus var mainīt.

Plašais papildus aprīkojuma klāsts dod iespēju izmantot mini ekskavatoru ļoti daudz un dažādās darba vietās, tā ietaupot arī līdzekļus, jo nav jāpērk cita tehnika, atliek vien nomainīt papildus aprīkojumu.

Mascus pieejamais mini ekskavatoru klāsts.

MASCUS piedāvātie mini ekskavatoru modeļi ir ne tikai efektīvi, bet arī radīti maksimālam operatora komfortam: pietiekama platuma durvis, ietilpīga kabīne, ērts sēdeklis, stikls, kas nodrošina plašu redzamības lauku. Portālā atradīsiet tādu ražotāju modeļus kā Sany, Kubota un Bobcat mini ekskavatori, kā arī ne mazāk populāros Hitachi un Hundai. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešams ļoti kompakts mini ekskavators vai jaudīgāks mini ekskavators, tos var atrast un iegādāties par ļoti labu cenu.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt