Fendt 724.

0

Fendt traktori ir neatņemama daudzu Vācijas lauksaimniecības autoparku sastāvdaļa, kas pārsteidz ne tikai ar modernākajām tehnoloģijām un izturīgo konstrukciju, bet arī kā ražotājs, kas pastāvīgi ievieš inovācijas un sniedz nozīmīgu ieguldījumu, lai ikdienas darbs modernās saimniecībās būtu efektīvs un ērts.

Lielais skaits pārdoto Fendt traktoru visā pasaulē šo zīmolu padara to par vadošo ražotāju, kas pārsteidz pasauli ar savu lauksaimniecības tehniku un atvieglo lauksaimnieku darbu laukos.

Ja aplūkojat pārdošanas rādītājus, ātri vien redzēsiet, ka Fendt 724 ir vispopulārākais Vācijas saimniecībās. 2021. gadā vien tas bija vispieprasītākais un visbiežāk pirktais modelis – septiņus gadus pēc kārtas. “Tautas mīlulis” joprojām ir visbiežāk reģistrētais traktors, un tas gūst punktus par inovācijām un lietotājam draudzīgām tehnoloģijām pat kā lietots modelis.

Fendt ir moderns uzņēmums ar mūsdienīgām darba vietām un ražošanas procesiem. Uzņēmums ir orientēts uz klientu visās ražošanas un transportlīdzekļu montāžas jomās. Pasaulē atzīti un cienīti kvalitātes un ražošanas standarti, ko nosaka jaunākās paaudzes tehnoloģijas apstrādes centros un augsto tehnoloģiju CNC iekārtās. Tikpat iespaidīga ir pasaulē vismodernākā traktoru virsbūvju krāsošanas sistēma.

Interesanti fakti par Fendt traktoru vēsturi.

  1. gadā dibinātais Fendt jau no paša sākuma noteica jaunus standartus lauksaimniecības tehnikas projektēšanā un ražošanā. Līdztekus uzmanības pievēršanai pētniecībai un izstrādei lielu daļu panākumu nodrošina tas, ka svarīgas sastāvdaļas, piemēram, asis, transmisijas un kabīnes, tiek ražotas pašu spēkiem. Fendt 1997. gadā tika iekļauts AGCO Limited sastāvā, kas ļāva efektīvi apmainīties ar iepriekšējo pieredzi.

Papildus lopbarības sagatavošanas tehnikai ir arī plašs transportlīdzekļu klāsts graudaugu audzēšanai un apstrādei. Tomēr gandrīz neviens cits lauksaimniecības transportlīdzeklis nav tik cieši saistīts ar Fendt vārdu kā traktors, ko bieži dēvē arī par traktoru. Izņemot dažādus modeļus, kas paredzēti vīna vai augļu ražošanai, vispopulārākā ir 700. sērija.

Tas attiecas arī uz 724. sēriju, kuras pārsteidzošā jaudas un svara attiecība ir 240ZS un 33ZS uz tonnu. Ja iegādājaties lietotu Fendt 724 traktoru, jūs joprojām pārsteigs tehnoloģijas un inovācijas, piemēram, Vario termināls kabīnē ar skārienjūtīgo ekrānu un stūres ratu. Pateicoties tā izmēram, Fendt 724 tiek izmantots gan lopkopībā, gan zemkopībā. Papildus tehnoloģijām tie ir iespaidīgi arī ar to, ka ir aprīkoti ar ražotāja priekšējo iekrāvēju un vienmēr ir paredzēti drošai un ērtai nepieciešamās kravas transportēšanai.

Papildus lietotajam Fendt 724 šī ražotāja traktoru klāstā kopumā ir astoņas traktoru sērijas, sākot no 100ZS līdz 673ZS. Galvenā uzmanība tiek pievērsta pieaugošo prasību apmierināšanai bioloģisko kultūru audzēšanas jomā un ilgtspējīgas lauksaimniecības tendences veicināšanai. Pateicoties efektīviem dīzeļdzinējiem, Fendt traktorus var izmantot visu gadu un vienkārši izvairīties no ilgstošām dīkstāvēm, kas bieži vien ir saistītas ar lielām izmaksām.

Fendt 700 sērijas modeļi.

Fendt 724 Vario Profi ir aprīkots ar pilnpiedziņu, un to darbina Deutz 4b līmeņa dzinējs. Salīdzinot ar citiem savas klases modeļiem, tā veiktspēja ir virs vidējās – 174 kW. Tomēr pirmām kārtām tas gūst punktus par saviem izmēriem, proti, 5,24 m garumu un 2,55 m platumu, kā arī kopējo svaru, kas ir gandrīz 8 tonnas.

Visa 724 Vario sērija ir viens no kompaktākajiem lielajiem traktoriem ar daudziem praktiskiem jauninājumiem. 724 Vario S4 ir viens no populārākajiem modeļiem, kura nominālā jauda ir 237 ZS, kas ir īpaši iespaidīga. Traktoram, kam ir augsts uzticamības novērtējums, ir 6 cilindri un darba tilpums 6,1 litrs. Tas ļauj sasniegt ātrumu gandrīz 50 km/h. Citi iemesli, kāpēc iegādāties šo lietoto Fendt 724, ir tā izcila manevrētspēja pat uz šauriem ceļiem, kā arī augsta precizitāte un funkcionalitāte. Līdztekus izcilai kvalitātei un darba drošībai ir vērts pieminēt arī ilgo kalpošanas laiku. Ja arī jūs vēlaties iegādāties lietotu Fendt tehniku, apskatiet pārdošanā izliktos piedāvājumus portālā Mascus Latvija.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt