DANISH AGRO LAIŽ KLAJĀ GLOBĀLO LIETOTĀS TEHNIKAS PLATFORMU

0

Dāņu lauksaimniecības kooperatīvs Danish Agro tikko ir laidis klajā pavisam jaunu platformu, kurā tirgotāji, lauksaimnieki un uzņēmēji visā pasaulē var atrast visu grupu lietotās mašīnas vienā platformā.

Dāņu lauksaimniecības kooperatīvs Danish Agro tikko ir laidis klajā pavisam jaunu platformu, kurā tirgotāji, lauksaimnieki un uzņēmēji visā pasaulē var atrast visu grupu lietotās mašīnas vienā platformā.
Pēdējo 8 gadu laikā tehnikas pārdošanas bizness Danish Agro Group ir ievērojami pieaudzis, 2023. gadā sasniedzot vairāk nekā 820 miljonu EUR apgrozījumu. Darbojoties 9 valstīs,  Danish Agro ir kļuvis par lielāko smagās tehnikas izplatītāju Ziemeļeiropā un ir starp trim labākajiem Eiropā.
Projektā, kas tiek īstenots kopā ar Mascus, vadošo Eiropas tiešsaistes vietni lietotas smagās tehnikas un industriālo transportlīdzekļu pirkšanai un pārdošanai, Danish Agro piedāvā lietotu kvalitatīvu tehniku no 9 valstīm, pievienojot vairāk nekā 3000 lietotu lauksaimniecības, celtniecības un mežizstrādes tehnikas vienību. 
Ar šo jauno platformu Danish Agro vēlas palielināt lietotās tehnikas otrreizējo tirgus vērtību, nodrošinot informētību un interesi par mašīnām no Ziemeļeiropas. Parasti šīm mašīnām ir augsts aprīkojuma līmenis, turklāt Ziemeļeiropas lauksaimnieki ir pazīstami ar to, ka rūpējas par savu tehniku, nodrošinot tai ilgu kalpošanas laiku un visaugstāko kvalitāti nākamajam lietotājam.

Danish Agro grupas Machinery biznesa direktors Jens Skifter norāda:

“Mēs jau gadiem ilgi esam vēlējušies piedāvāt šo unikālo platformu, un beidzot tā sāk darboties. Mēs daudzus gadus esam tirgojuši lietotu tehniku visā pasaulē, taču kopā ar Mascus,  Ritchie Bros uzņēmumu, Danish Agro tagad ir definējis vienu vienotu struktūru, kurā mūsu tirdzniecības partneri var atrast ekskluzīvu piedāvājumu, Eiropas dīleri var atrast to, ko viņi meklē, un tas pats attiecas uz lauksaimniekiem un uzņēmējiem visā Eiropā un pasaulē,” viņš saka.

Rickard Krøtø, Mascus International rīkotājdirektors, piebilst:

“Esam lepni un priecīgi, ka Danish Agro izvēlējās sadarboties ar mums šajā projektā. Danish Agro ir lielākais smagās tehnikas izplatītājs Ziemeļeiropā, un mēs palielinājām apjomu, lai atbilstu viņu vajadzībām. Ar Danish Agro Group tirdzniecības ekspertiem un mūsu IT esam atraduši jaunus veidus, kā optimizēt struktūras, kas ļauj Danish Agro vadīt raitāku biznesu ar ātrāku lietotās tehnikas krājumu apgrozījumu,” viņš saka.


Platforma darbojas tiešsaistē, un to var atrast šeit:
https://trading.danishagromachinery.com/ 

Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar:

Jenss Skifters
Danish Agro Machinery grupas direktors
Tālrunis +45 2780 0106

Fakti par Danish Agro Group
Danish Agro Group sastāv no dažādiem pašmāju un ārvalstu agrorūpniecības uzņēmumiem. To visu kopīgais mērķis – ciešā mijiedarbībā ar klientiem – dot ieguldījumu vērtības radīšanā individuālajiem uzņēmumiem. Grupa galvenokārt nodarbojas ar barības maisījumu, izejvielu un vitamīnu premiksu, mēslošanas līdzekļu, augu aizsardzības, sēklu un enerģijas tirdzniecību, kā arī lauksaimniecības kultūru iepirkšanu. Turklāt grupa nodarbojas ar vairākiem spēcīgiem lauksaimniecības tehnikas zīmoliem un pārvalda plašu hobiju un atpūtas veikalu tīklu. Danish Agro Group nodarbina apm. 5200 darbinieku un paredzams, ka 2024. gadā apgrozījums būs DKK 48 miljardi.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt