Covid-19: Padomi un ieteikumi smagās un speciālās tehnikas tirgotājiem!

1

Covid-19 krīze un tās nevēlamā ietekme uz mūsu dzīvi un ekonomiku liek cilvēkiem pārdomāt to, kā viņi parasti veic uzņēmējdarbību. Šajā negaidīto izaicinājumu un palēninātās uzņēmējdarbības laikā mums visiem būtu jāizmanto šis laiks, lai izstrādātu jaunus vai piemirstus risinājumus, lai labāk pielāgotos pašreizējai situācijai.

Ir trīs faktori, kas norāda uz to, ka smagās un speciālās tehnikas bizness veiksmīgi var turpinat savu darbību:

1. Tā kā jaunas tehnikas un detaļu ražošana ir apstājusies, jo rūpnīcas uz laiku tiek slēgtas, pircēji daudz vairāk izmantos lietotu aprīkojumu, lai veiktu nepieciešamos darbus. Kā arī novērojumi liecina, ka lietotas tehnikas cenas jorpojām saglabājas samērā augstas.

2. Mascus apmeklē nemainīgi liels pircēju skaits, uz to norāda arī nosūtītie pieprasījumi pārdevējiem. Vidēji uz katru Mascus pārstāvēto valsti apmeklējumu skaits 2020. gada pirmajā ceturksnī ir lielāks, kā 2019. gadā.

3. Uzņēmumi, kuri turpina savas aktivitātes tiešsaistē vai arī tikai pāriet uz aktīvu darbību internetā, nākamajos mēnešos un arī turpmāk, pārdzīvos šo laiku daudz vieglāk, jo varēs turpināt savas aktivitātes un biznesu bez tieša kontakata ar pircēju.

Uzņēmumi, kur vien iespējams pielāgojas tiešsaistes modelim, jo ar parasto uzņēmējdarbību bezsaistē var arī nepietikt: restorāni, kas slēgti pastāvīgai uzņēmējdarbībai, saņem pasūtījumus tiešsaistē un piegādā ēdienu mājās, cilvēki pasūta preces tiešsaistē, jo viņi vairs nevar doties uz lielveikalu paši. Ja runājam par smagās un speciālās tehnikas nozari, tad arī tur šis modelis strādā veiksmīgi. Šobrīd ne tikai tehnikas tiešā tirdzniecība, bet arī izsoles tiešssaitē ir ieguvušas lielu popularitāti.

Ieteikumu, kurus būtu vērts ņemt vērā, ja esat smagās un speciālās tehnikas tirgotājs!

Uzlabojiet esošo sludinājumu kvalitāti un izceliet savu piedāvājumu starp konkurentiem. Rūpīgi pārskatiet sludinājumus, kas publicēti Mascus. Pārliecinieties vai ir pievienoti attēli, pietiekami skaidrs un detalizēts apraksts, kā arī konkurētspējīga cena. Šis ir vienkāršākais un lētākais veids, kā sākt saņemt vairāk pieprasījumu un zvanu par tehniku, kuru publicējat Mascus un savā mājas lapā.

Atjauniniet tehnikas sarakstu. Pārliecinieties, ka esat izdzēsuši tehniku, kas jau ir pārdota. Veiciet “Pavasara tīrīšanu”, lai pircējiem būtu pieejama aktuālākā informācija par tehnikas klāstu, ko piedāvā uzņēmums. Ja vēlaties izceliet savus sludinājumus, lai tie ir vēl redzamāki.

Atbildiet uz saņemtajiem pieprasījumiem savlaicīgi. Jo ātrāk atbildēsiet uz pieprasījuma ziņu vai zvanu, jo labāk. Ir novērots, ka tiklīdz pircējam neizdodās sazināties ar pārdevēju, tā diezgan ātri tiek pārskatīts citu pārdevēju piedāvātais tehnikas klāsts, un darījums visticamāk notiks ar to pārdevēju, kurš sazināsies ar pircēju bez liekas kavēšanās.

Pārliecinieties, ka Jūsu mājas lapu atrod Google un tā pielāgojas viedierīcēm! Ja Jums nav savas mājas lapas, vai arī, ja Jūsu mājas lapa nepielāgojas viedierīcēm, šis ir īstais mirklis, lai to uzlabotu. Pēc statistikas datiem redzam, ka 50% no Mascus apmeklētājiem izmanto savus viedtālruņus, lai apskatītu jaunākos sludinājumus Mascus.

Sociālie mediji un e-pasta mārketings. Esiet aktīvāki kā parasti sociālajos medijos un dalieties ar jaunumiem ar savu uzņēmuma sekotājiem, partneriem un klientiem. Šajā laikā cilvēki daudz laika pavada tiešsaistē, un Jūs varat piesaistīt viņu uzmanību ar informatīvu saturu (videoklipi, dalīšanās ar labām ziņām, e-pasta nosūtīšana ar jaunākajām ziņām no Jūsu uzņēmuma).

Izmantojiet video zvanus un video konferences. Tā kā šobrīd ceļošana nav iespējama, videozvani var būt lieliska alternatīva, lai pārdotu savu tehniku attālināti. Mums ir informācija, ka kāds tirgotājs pārdeva savu traktoru klientam, izmantojot Facebook Messenger videozvanu. Informējiet klientus, ka esat pieejams videozvanam!

Mascus var palīdzēt!

Ja vēlaties uzzināt vairāk, kā turpināt uzņēmējdarbību šajā sarežģītajā laikā, lūdzu, sazinieties ar vietējo Mascus pārstāvi, lai iegūtu papildinformāciju. Mēs esam šeit, lai Jums palīdzētu!

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt

one comment
vecākie
jaunākie