Traktortehnika no Vācijas ražotājiem, kas pieejama pārdošanā MASCUS.

0

Lai veiktu darbus kvalitatīvi ir nepieciešama laba tehnika un aprīkojums. Veicot lauksaimniecības zemes apstrādi, mežsaimniecības darbus, sagatavotu lopbarību, mēslotu laukus, izkrautu salmus vai, lai izvestu gružus bez tehnikas neiztikt. Tāpēc arī Latvijas tirgū lietoti traktori un cita veida lietota tehnika ir pieprasīta.  Mēs iesakām ieskatīties MASCUS plašajā tehnikas klāstā, lai izvēlētos vēlamo. Ja vēlaties iegādāties traktorus, tad būtisks faktors ir iespēja šo tehniku aprīkot ar dažādu papildus aprīkojumu – arkliem, kultivatoriem, pļaujmašīnām, ecēšām, miglotājiem u.c. – tādējādi vēl vairāk uzlabojot funkcionalitāti. Izvēloties traktoru, ir svarīgi zināt konkrētā traktora pielietojumu, svarīgi ir pievērst uzmanību traktora modelim, veiktspējai un tehniskajiem parametriem, taču vēl svarīgāka ir ražotāja reputācija un uzticamība. Diezgan lielu popularitāti Mascus lietotāju vidū ir ieguvuši lietoti traktori no Vācijas ražotājiem.

Deutz-Fahr traktori.

Uzņēmums Deutz-Fahr tika dibināts 1961. gadā Ķelnē, Vācijā. Mūsdienās Deutz-Fahr ir pieprasīts traktoru ražotājs pasaulē. Uzņēmums kā galveno mērķi ir izvirzījis piedāvāt klientiem inovatīvus, modernus un kvalitatīvus traktorus, kas paaugstina lauksaimniecības darbu produktivitāti.

Traktoru ražošanas koncepcija balstās uz diviem būtiskiem kritērijiem: komfortu un traktortehnikas produktivitāti. Drošas vācu tehnoloģijas ir ļāvušas izveidot tehniku, kas nodrošina produktīvu darbu, braukšanas un vadāmības komfortu un daudzpusīgu pielietojumu. Deutz-Fahr traktori, tai skaitā lietoti Deutz-Fahr traktori, neliks vilties ne ar savu aprīkojumu (komfortabla kabīne, ērta vadāmība, videi draudzīga dzinēja darbība, efektīva transmisija, maksimāls braukšanas komforts un drošība utt.), ne ar sasniegtajiem rezultātiem.

Claas traktori.

Claas ir labi zināms un ļoti populārs lauksaimniecības tehnikas ražotājs. Uzņēmums oficiāli dibināts 1913. gadā Vācija.

Claas piedāvā plašu traktoru un pļaujmašīnu klāstu, kā arī rituļu preses un citu lauksaimniecības tehniku. Claas prioritāte un mērķis ir ražot efektīvu un kvalitatīvu lauksaimniecības tehniku ​​par pieņemamu cenu. Ja finansiālās iespējas neļauj iegādāties jaunu preci, ir lieliska alternatīva – iegādāties lietotus Claas traktorus.

Pat lietoti Claas traktori ir konkurētspējīgi un novērtēti tirgū, īpaši dēļ to efektivitātes un jaudas. Claas traktori palīdzēs jebkuram lauksaimniekam veikt darbus efektīvi un ātri. Arī portālā Mascus ir plašs šo Vācijā ražoto traktoru piedāvājums no dažādiem izplatītājiem un dīleriem.

Hanomag traktori.

Uzņēmums Hanomag dibināts 1871. gadā. Uzņēmums neatkarīgi darbojās līdz 1989. gadam., kad apvienojās, lai kļūtu par daļu no Komatsu. Gadu gaitā, pastāvīgi pilnveidojoties un investējot iekārtās, uzņēmums tiecas uz aizvien augstākiem kvalitātes standartiem.  Šie traktori no Vācijas būs lielisks palīgs uzdevumu veikšanā un tā darba spējas jūs nepievils. Dažādi Hanomag traktoru modeļi ir pieejami arī Mascus lapā.

Fendt traktori.

Vācu traktoru kompānija Fendt dibināta 1937. gadā, bet 1997. g Fendt iegādājās AGCO Corporation un joprojām ir tās daļa. Fendt ražo plašu lauksaimniecības tehnikas klāstu, tai skaitā traktorus. Uzņēmums ir slavens arī ar vara ātrumkārbu ražošanu, kuras izmanto tādi tehnikas ražotāji kā Valtra, JCB un Massey Ferguson.

Traktori ar šādu ātrumkārbu brauc ātrāk un vienmērīgāk. Pat lietoti traktori ļauj labāk un efektīvāk sagatavot augsni sējai. Pastāvīgi atjauninot tehnoloģijas, Fendt cenšas panākt lielāku efektivitāti, ērtāku vadāmību un lielāku komfortu tehnikas vadītājam.

Neatkarīgi no tā, kādu no šiem Vācijā ražotajiem traktoriem jūs izvēlēsieties, tas noteikti būs jums lielisks palīgs ikdienas darbu veikšanai un ražīguma celšanai. Mascus jūs atradīsiet plašu piedāvājumu lietotas tehnikas piedāvājumu gan no pazīstamiem Vācijas traktoru ražotājiem, gan daudziem citiem, kas ieguvuši savu popularitāti un uzticamību nozares profesionāļu vidū. Atcerieties, ka Mascus nav šīs tehnikas tirgotājs. Ja jūs vēlaties iegādāties tehniku, atveriet sludinājum un sazinieties ar pārdevēju.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt