Sniega tīrīšanas aprīkojums un tehnika Mascus.

0

Ziema ir vienīgais gadalaiks, kas sagādā gan priekus, gan raizes. No vienas puses mūs priecē ziemas radītais skaistums, bet no otras puses, galvassāpes sagādā netīrīti ceļi, grūti izbraucami šauri ceļu posmi un bagātīgais sniegs. Dažkārt šādu situāciju risināšanai nepietiek ar sniega lāpstu, nepieciešams arī speciāls aprīkojums, lai situāciju uzlabotu. Piedāvājam aplūkot sniega tīrīšanas aprīkojumu un tehniku, kas publicēta Mascus lapā.

Kam jāpievērš uzmanība iegādājoties sniega tīrītājus.

Mascus pieejams plašs sniega tīrīšanas tehnikas sortiments tādās kategorijās kā : Sniega naži un tīrītāji, smilšu un sāls kaisītāji, sniega metēji, greideri un cita ceļu uzturēšanas un sniega novākšanas tehnika. Lai izvēlētos pareizo no plašā piedāvājuma klāsta jums jāzina, cik liela būs tīrāmā platība un, kāds ir tīrāmā sniega apjoms.

Sniega metēju (pūtēju) izmēram ir ļoti liela nozīme. Sniega tīrītāji ar jaudīgu motoru un lielu darba platumu ir piemēroti vietām, kas pārklātas ar īpaši lielu sniega kārtu, savukārt sniega metēji ar mazāku jaudu ir noderīgi vietās, kur ir mazāk sniega. Daudzi pazīstami ražotāji, piemēram, Samasz, John Deere, Holms u.c., piedāvā vienpakāpes vai divpakāpju sniega metējus. Pirmie ir ideāli piemēroti mājsaimniecības darbiem, bet otrie – komerciālu lielu platību attīrīšanai no sniega. Parasti vienpakāpes sniega pūtējiem ir vienkāršāks, nesarežģītāks mehānisms, tiem nav piedziņas riteņu – tas ir lielisks risinājums, kad sniegu nepieciešams notīrīt savā pagalmā vai nelielās platībās. Divpakāpju sniega metēji ir piemēroti lielu platību, piemēram, pilsētas ielu vai stāvlaukumu tīrīšanai.

Latvijā popularitāti ir ieguvuši sniega naži, kurus var pievienot arī pie traktora, tādā veidā jums nebūs nepieciešams iegādāties atsevišķu tehniku, kas aizņems vietu jūsu garāžā- atliek vien izvēlēties atbilstošu sniega nazi, kas atbilst tīrāmās teritorijas platībai.

Mascus atradīsiet sniega nažus un tīrītājus no tādiem ražotājiem kā: Pronar, Padagas, Samasz un daudzus citus.

Atcerieties, ka Mascus nav sniega tīrītāju pārdevējs. Lai uzzinātu par sniega tīrīšanas tehniku vairāk informācijas, jums jāatver sludinājums un jāsazinās ar pārdevēju, kas sniegs jums detalizētu informāciju un atbildēs uz jautājumiem par tehnikas specifikāciju.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt