Pieprasītākie traktoru zīmoli, kas īpaši noderēs nelielām saimniecībām.

0

Atrast labāko traktoru mazai saimniecībai nebūs viegli, jo īpaši tāpēc, ka tirgus piedāvājums ir ļoti plašs. Pārlūkojot tehnikas katalogus, jums ir jāņem vērā dažādi būtiski faktori. Mēs piedāvājam apskatīt dažus no svarīgākajiem  kritērijiem, uz kuriem balstoties jums būs vieglāk izdarīt izvēli, iegādājoties traktoru mazai saimniecībai.

  1. Ņemiet verā saimniecības lielumu.

Lai izvairītos no lieliem tērīniem nelielās saimniecībās būtu ieteicams iegādāties traktoru, kuram ir iespēja pievienot dažāda veida papildus aprīkojumu, lai ar vienu mašīnu jūs varētu veikt pēc iespējas vairāk funkcuju, tas nozīmē, ka tehnikai būtu vēlama trīspunkutu uzkare, kas ļaus viegli un ērti pievienot nepieciešamo papildus aprīkojumu.

  • Traktoru klasifikācija.

Ražotāji klasificē savus traktorus, pamatojoties uz to iespējām, veiktspēju, izmēriem, kā arī cenām. Tehniku, kas arī vislabāk ir piemērota mazām saimniecībām, var iedalīt:

* Dārza traktori, kas ir lieliski piemēroti zāliena pļaušanai.

* Mazie lauksaimniecības traktori – no 30 līdz 60 zs. Tie ir vispiemērotākie mazo saimniecību darbiem. Ar šādiem traktoriem ir viegli manevrēt ap ēkām, žogiem, cauri ganību vārtiem utt.

* Vidēja izmēra traktori – 75 zs un vairāk. Tie ir piemēroti lielālu lauku apstrādei, stādīšanai, ražas novākšanai un pļaušanai.

Mūsdienu tirgū ir pieejams ļoti dažādu marku un modeļu traktori, kas atbilst augstāk esošajam aprakstam un darba spējām. Mascus lietotāji lielu interesi izrāda par tādu zīmolu lietotiem traktoriem kā Claas, John Deere, Valtra un Ford.

Claas traktori.

Lietotie Claas traktori ne vienmēr ir aprīkoti ar modernāko aprīkojumu un modernākajām funkcijām, jo īpaši vecāka gada izlaidumi, taču šis ražotājs vienmēr – neatkarīgi no tā, kurā gadā tehnika ir ražota – ir izcēlis to ar savu funkcionalitāti, veiktspēju, komforts un lietošanas vienkāršība. Claas traktori samazina darbaspēka un degvielas patēriņu, sagatavo lauku kvalitatīvi, lai jūs varētu novākt labu ražu. Pēc ražotāja domām, Claas traktori ir izstrādāti un izgatavoti tā, lai tie optimāli kalpotu daudzus gadus. Tie ir izstrādāti, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtākus un drošākos darba apstākļus. Class ir vācu ražotājs, kas darbojas jau vairāk nekā gadsimtu. Uzņēmuma sortimentā ir plašs tehnikas piedāvājums, bet vispieprasītākie ir traktori. Jūs varat izvēlēties no dažādiem Claas traktoru modeļiem, no kuriem Mascus lapā populārākie ir Claas Ares 657, Claas Ares 697 un Claas Ares 557. MASCUS piedāvā ļoti plašu šo modeļu izvēli.

John Deere traktori.

Lietoti John Deere traktori ir lielisks līdzeklis lauku sagatavošanai. Šo traktoru tehniskais izpildījums nodrošina zemu vibrācijas līmeni, kā arī mazāku svaru. John Deere traktori ir veidoti tā, lai to būtu iespējams lietot, pievienojot dažādu papildus aprīkojumu. Turklāt šie traktori tiek novērtēti to izturīgo dzinēju dēļ, kas atbilst visstingrākajām Eiropas Savienības prasībām un nodrošina maksimālu degvielas ekonomiju. Neatkarīgi no tā vai vēlēsieties iegādāties kompaktu John Deere traktoru , vai vidēja izmēra, šiem traktoriem piemīt visas īpašības, kas nepieciešamas, lai veiktu darbus dārzā, laukā un fermā. John Deere darbojas kopš 1837. gada. John Deere lauksaimniecības tehnikas ražošana, tostarp traktoru, ir balstīta uz gadu pieredzi, lai palielinātu šīs tehnikas produktivitāti. Pēc ražotāja domām, John Deere traktori samazina izmešus un degvielas patēriņu, palielina produktivitāti. Ja jums nepieciešami traktori nelielai saimniecībai, varat izvēlēties no dažādiem John Deere traktoru modeļiem, no kuriem populārākie Mascus ir John Deere 6800 un John Deere 6820.

Valtra traktori.

Lietoti Valtra traktori ir ļoti funkcionāli un izturīgi. Kā norāda ražotāji, viņi mazajām saimniecībām traktorus izstrādājuši tā, lai tie būtu maksimāli ērti un praktiski lietojami, kā arī ir pievērsta uzmanība tam, lai apkopes veikšana nebūtu sarežģīta. Lielākajai daļai šo traktoru modeļu vadības ierīces kabīnē ir novietotas tā, lai samazinātu lieku kustību nepieciešamību vadītājam, jaunā transmisija ir ārkārtīgi viegli vadāma, un spilgtās darba gaismas ļauj ērti strādāt krēslas stundās. Valtra ir Somijas traktoru un lauksaimniecības tehnikas ražotājs, kas darbojas tirgū jau vairākus gadu desmitus. Valtra traktori ir atzīti lauksaimniecības tehnikas tirgū un tiek uzskatīti par īpaši uzticamu, universālu tehniku. Šie traktori ir izstrādāti un izgatavoti, lai palīdzētu  ātri un viegli veikt visus nepieciešamos lauksaimniecības darbus, pārvarēt sarežģītus darba apstākļus un sasniegt maksimālu produktivitāti. Valtra traktori tiek uzskatīti par ļoti profesionāliem un kvalitatīviem. Jūs varat izvēlēties dažādus Valtra traktoru modeļus, no kuriem populārākie Mascus lapā ir Valtra 8150 un Valtra T. Mascus atradīsiet arī citus Valtra lietotu traktoru modeļus.

Ford traktori.

Lietotie Ford traktori ir apveltīti ar daudzām vērtīgām īpašībām. Traktori mazajām saimniecībām ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu stabilu gaitu (ko nosaka traktora optimālais svara sadalījums), manevrētspēju, lielisku redzamību, ergonomiku un drošību. Liela uzmanība tiek pievērsta kabīnēm, kas ir hermētiskas un nodrošina operatora drošību. Pēc ražotāja teiktā, Ford dzinēji ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu ievērojamu degvielas ekonomiju. Ford tiek uzskatīts par vienu no lielākajiem tehnikas ražotājiem pasaulē. Tas darbojas vairāk nekā simts gadus, ir atvēris rūpnīcas daudzviet pasaulē un laikam ejot ražošanā ir ieviesti daudzi uzlabojumi, lai tehnika atbilstu augstākajiem standartiem. Mascus lapā vieni no populārākajiem modeļiem pircēju vidū ir  Ford 8210 un Ford 4610 . MASCUS piedāvā ļoti plašu Ford traktoru modeļu izvēli.

Vai ir vērts pirkt lietotu traktoru?

Ja tehnika nepieciešama nelielai saimniecībai, nelieliem darbiem, tad bieži vien labākais risinājums ir tieši lietotu traktoru izmantošana. Ir nepieciešams tikai rūpīgi novērtēt to tehnisko stāvokli. Ja traktors būs labā tehniskā stāvoklī, to varēs lietot ļoti ilgi. Pērkot traktoru, pārbaudiet mašīnas darba stundas un noteikti pārbaudiet riepu kvalitāti. Īsāk sakot, ievēro vienu pamata padomu – ja atrodi lietotu traktoru, rūpīgi apskati to un novērtē. Mascus ir platforma, lai izvēlētos tirgū atpazīstamus uzticamus, augstas kvalitātes lietotus traktorus no visas pasaules.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt