Pieprasītākie ekskavatoru veidi MASCUS.

0

Ekskavatori ir vispopulārākā tehnika, ko piedāvā Mascus. Šīs tehnikas pieprasījumu skaits  sasniedz 35% no visas lietotās tehnikas, kas publicēta MASCUS. Ekskavatoru popularitāti un pieprasījumu nosaka šī aprīkojuma efektivitāte un funkcionalitāte. Tos var izmantot ne tikai beramo būvniecības materiālu iekraušanai un pārvietošanai, bet arī komunikāciju izbūvei, pamatu bedru un dīķu rakšanai, lauksaimniecības darbiem vai derīgo izrakteņu ieguvei.

MASCUS piedāvā plašu dažādu veidu un izmēru ekskavatoru izvēli, kas atbilst plānotā darba raksturam: no kalnrūpniecības līdz nojaukšanai, bagarēšanai un citu darbu veikšanai. Pieprasījums pēc kāpurķēžu ekskavatoriem ir 44 procenti. Pieprasījums pēc mini ekskavatoriem ir 28%, bet pēc ekskavatoriem uz riteņiem – 16%.

Kādu ekskavatoru iegādāties?

Pazīstami ražotāji piedāvā izvēlēties vairākus šī aprīkojuma veidus: ekskavatori uz riteņiem, kāpurķēžu ekskavatori, mini ekskavatori, kā arī cita veida ekskavatori.

Riteņu ekskavatori.

Riteņu ekskavatori ir apveltīti ar lieliskām īpašībām darba veikšanai. Tiem piemīt mobilitāte, jauda un ātrums. Riteņu ekskavatoru unikalitāte ir mainīga piedziņas sistēma, mazs degvielas patēriņš, ārkārtīgi ērta vadība (viens pedālis) un jaudīga hidrauliskā sistēma. Izvēloties ekskavatoru uz riteņiem, jāņem vērā to atšķirīgās specifikācijas, no kurām atkarīga ekskavatora konstrukcija. Riteņu ekskavatoriem ir lieliski jāpielāgojas braucamajai virsmai, tāpēc šai tehnikai ir uzstādīts šarnīrsavienojums ar līdzsvarojošu aizmugurējo asi, kuru izmanto, lai kopētu braukšanas virsmu, tā nodrošinot pielāgošanos. Šis tehniskais risinājums ievērojami samazina ekskavatora apgāšanās risku.

  1. Caterpillar. Uzņēmums savu darbību uzsāka 1906. gadā un pastāvīgi pilnveido ražošanas tehnoloģijas, ievieš jauninājumus, paplašina sortimentu un tiek uzskatīts par vadošo uzņēmumu ekskavatoru ražošanas jomā.  Portālā MASCUS pieejami plašs Caterpillar riteņu ekskavatoru klāsts. Tirdzniecībā izlikti dažādi modeļi: M315, M318, M313, M322 un citi.
  2. Volvo. Zviedrijas smagās tehnikas un aprīkojuma ražotājs, kas tirgū zināms jau kopš 1911. gada. Šī ražotāja sortimentā ir ne tikai transports, dažādas transporta un smagās tehnikas papildaprīkojums, bet arī viena no pieprasītākajām iekārtām – riteņu ekskavatori. Augsti kvalitātes standarti ir lieliski apvienoti ar funkcionalitāti, praktiskumu un ērtu tehnisko vadību, tāpēc Volvo riteņu ekskavatori ir iecienīti arī Latvijā. Pieejama plaša dažādu modeļu izvēle: EW160, EW140, EW180, EWR150 un citi.
  3. Komatsu. Japānas uzņēmums, kas kopš 1917. gada ražo uzticamas celtniecības un kalnrūpniecības iekārtas – ekskavatorus, iekrāvējus, buldozerus utt.  Šī uzņēmuma spēks ir tā pastāvīgā tiekšanās pēc attīstības un uzlabojumiem. Gadu gaitā Komatsu ir atvēris 22 veiksmīgas rūpnīcas ar gandrīz 40 000 savas jomas profesionāļu. Tas ļauj šim uzņēmumam piedāvāt tirgum arvien modernākus tehniskos risinājumus un iekārtas. MASCUS publicēti šādi Komatsu riteņu ekskavatoru modeļi: PW160, PW180, PW98, PW148 un citi.

Kāpurķēžu ekskavatori.

Kāpurķēžu ekskavatoru darbības principu nosaka to konstrukcijas galvenās daļas – kauss un kāpurķēdes. Kāpurķēžu ekskavatoriem var būt dažādu parametru (platums, garums) un skaita (divi, četri vai astoņi) kāpurķēdes. Tā kā ekskavatora kāpurķēžu platums un garums ir atkarīgs no mašīnas darbības iespējām, šīs īpašības jāņem vērā, pērkot kāpurķēžu ekskavatoru. Piemēram, ja zeme ir irdena un grimstoša, ražotāji iesaka izvēlēties ekskavatorus, kas ir platākām sliedēm. Kāpurķēžu ekskavatori tiek novērtēti par augstu vilces spēku un lielisku pielāgošanos jebkuriem darba apstākļiem.

Neatkarīgi no tā, kādas markas kāpurķēžu ekskavators ir nepieciešams- MASCUS atradīsiet populārāko marku lietotus ekskavatorus no visas pasaules.

  1. Caterpillar. MASCUS ir iespēja šķirot Caterpillar kāpurķēžu ekskavatorus pēc cenas, izlaiduma gada, valsts, kā arī atlasīt vēlamo modeli. MASCUS pieejama plaša dažādu modeļu izvēle: 336, 320, 349, 330 un vairāk.
  2. Hitachi.  Japānas uzņēmums, kas kopš 1910. gada ražo dažādas iekārtas un to komponentus. Hitachi piedāvā visaptverošus risinājumus ne tikai mašīnu ražošanā un pārdošanā, bet arī dažādu tehnikas apkopes pakalpojumu sniegšanā. Hitachi tirgū tiek novērtēts ar ļoti plašu tehnikas un aprīkojuma klāstu – dažāda veida un izmēra mašīnām, kas palīdz veikt dažādus darbus. Ja vēlaties iegādāties lietotu Hitachi kāpurķēžu ekskavatoru, MASCUS ir īstā vietne, kur ielūkoties. Pieejams plašs dažādu modeļu klāsts: ZX210, ZX350, ZX225, ZX135.

Gadījumā, ka vēlaties iegādāties jebkuras citas markas ekskavatoru, MASCUS ir tik plašs lietotu ekskavatoru un citas būvniecības tehnikas piedāvājums, ka noteikti atradīsiet nepieciešamo atbilstoši vajadzībām un veicamo darbu specifikai.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēšana nav pieejama.