Lietoti zāles pļāvēji vides uzlabošanai.

0

Atrasties skaistā un sakoptā vidē ir svarīgi lielākajai daļai cilvēku, īpaši tiem, kas dzīvo savās mājās vai kuriem ir dārzi. Lai ainavu veidošanu padarītu vieglāku un vienkāršāku, bieži vien ir nepieciešama īpaša tehnika un aprīkojums. Vienus interesē tikai jaunās tehnoloģijas, bet citi meklē veidus, kā ietaupīt. Pērkot lietotus zāles pļāvējus vai mauriņu traktorus faktiski var ietaupīt daudz naudas. Pat, ja pērkat lietotu pļāvēju sliktā stāvoklī, jūs vienmēr varat iegādāties lietotas pļāvēja daļas, kas būs lētāk par jaunu tehniku. Tomēr vissvarīgākais, kas jādara, pērkot lietotu zāles pļāvēju, ir fiziski to jāpārbauda un jākonsultējas ar ražotāju par ieteikumiem tā kopšanā un uzturēšanā.

Kam pievērst uzmanību, pērkot lietotus zāles pļāvējus vai mauriņa traktorus?

Ja vēlaties iegādāties labu preci, uz visu pirkšanas procesu ir jāskatās atbildīgi. Ņemiet vērā dārza tehniķu ekspertu padomus, pārskatiet atsauksmes par dārza traktoriem un pēc tam pieņemiet lēmumu.

  • Veiciet tirgus analīzi. Uzziniet, kādi lietotu zāles pļāvēju modeļi pašlaik ir tirgū, cik daudz un kādas funkcijas šī mašīna veic un cik tā maksā. Tāpat ļoti svarīgi, lai iekārtas pārdevējs būtu uzticams. Dažreiz var būt grūti uzreiz pateikt, vai pērkat labu preci, tāpēc vienmēr ir lietderīgi vispirms apskatīt piedāvājumu internetā un meklēt pārskatus par jūs interesējošo tehniku. Atsauksmes par mauriņa traktoriem ir ļoti svarīgas, jo tās atklāj kādreizējo tehnikas lietotāju pieredzi.
  •  Ieskatieties iegādātās tehnikas vēsturē. Ja iespējams, vēlams noskaidrot pilnu pērkamās tehnikas vēsturi vai pēc iespējas sīkāku informāciju par lietotā zāles pļāvēja vēsturi. Jautājiet savam izplatītājam par mauriņa traktoru– cik ilgi un kā tas ir lietots, kad nomainītas nolietotās pļāvēja detaļas un veukta tehniskā apkope, jautājiet lietošanas instrukciju. Šī informācija ir nepieciešama, lai uzzinātu par iespējamām problēmām ar lietoto aprīkojumu. Jo vairāk jūs uzzināsiet par lietota zāliena traktora vēsturi, jo vieglāk būs izlemt, vai tas ir labs ieguldījums vai nē.
  • Novērtējiet lietotā zāles pļāvēja izskatu. Pastāv atšķirība starp pļāvēju, ko bieži izmanto, bet līdzenā virsmā un tādu, ko izmanto sarežģītos apstākļos. Nodiluma pēdas un nedaudz nolobījusies krāsa parasti nerada bažas, taču lieli skrāpējumi, iespiedumi un rūsa var liecināt par nepareizu apkopi. Pērkot lietotu zāles pļāvēju ir vērts pievērst uzmanību visam, ieskaitot riepas un dzinēju. Problēmas ar riepām, piloši šķidrumi, plīsuši vadi un citi acīmredzami defekti liecina, ka pļāvējam vai mauriņa traktoram drīz būs nepieciešams remonts. Pārbaudiet arī pļaujmašīnas asmeni – neiegādājieties pļāvējus, kuriem ir daudz skrāpējumu uz asmens vai kas izskatās saliekti.
  • Izmantojiet testa braucienu priekšrocības. Vai jūs iegādātos automašīnu, iepriekš to nepārbaudot? Visticamāk nē. Tāpēc pārbaudiet lietoto pļāvēju. Testa brauciens ne tikai atklās, vai pļāvējs darbojas efektīvi, bet arī padarīs trūkumus. Droša zāles pļāvēja apturēšana ir tikpat svarīga kā tā pārvietošana, tāpēc pārbaudiet bremzes testa brauciena laikā. Pārliecinieties, vai pļāvēja drošības līdzekļi darbojas. Lielākajai daļai zāles pļāvēju ir arī mehānisms, kas aptur asmeni no rotācijas, kad pļāvējs brauc atpakaļgaitā — apskatiet to. Izvairieties no lietotiem zāles pļāvējiem ar bojātām drošības funkcijām.

Kur nopirkt lietotus zāles pļāvējus?

Lietoti dārza traktori, lietoti zāles pļāvēji, lietoti mauriņu traktori un to rezerves daļas bieži tiek iegādāti no personām, kas publicē sludinājumus internetā. Taču šāda izvēle nav pati drošākā, šādi darījumi bieži vien sagādā vilšanos. Daudz labāks risinājums ir pirkt lietotu aprīkojumu no specializētas tirdzniecības platformas. Mascus ir starptautiska smagās tehnikas pārdošanas platforma ar ļoti plašu (un ne tikai) apzaļumošanas aprīkojuma izvēli. Šīs vietnes priekšrocība ir tā, ka tā sniedz ne tikai tehniskos pamatdatus, pircējam noderīgu informāciju, bet arī augšupielādē pārdodamās tehnikas fotogrāfijas. Tāpat vienmēr ir iespēja sazināties ar uzņēmuma pārstāvjiem un operatīvi saņemt visas nepieciešamās atbildes.

Cik ilgi kalpo lietots dārza traktors-pļāvējs?

Speciālisti uzsver, ka iekārtas kalpošanas laiks ir atkarīgs no tā, kā tā tikusi uzturēta. Gadās pat, ka pat lietoti dārza traktori, lietoti zāles pļāvēji, lietoti mauriņa pļāvēji ir izturīgāki un efektīvāki par jaunu tehniku. Vissvarīgākais padoms ir nenovērtēt par zemu lietotu aprīkojumu un tehniku.

Cik maksā lietoti zāles pļāvēji?

Cenas gan jauniem, gan lietotiem zāles pļāvējiem atšķiras. To cenas svārstās no dažiem simtiem eiro līdz pat vairākiem tūkstošiem eiro atkarībā no ražotāja, veida, tehniskajiem parametriem un veiktajām funkcijām. Jo jaunāks, modernāks, labāk kopts un funkcionālāks lietotais aprīkojums tiek piedāvāts, jo tas ir dārgāks. Pirms iegādāties lietotu apzaļumošanas tehniku, apsveriet, kad, kur un cik intensīvi tā tiks izmantota. Jāņem vērā arī mašīnas konstrukcija: dzinēja jauda, ​​pārnesuma veids, darba aprīkojums (asmens, nazis, disks). Protams, ir jāizvērtē arī savas finansiālās iespējas.

Populārākie zāles pļāvēji tirgū.

Vieni no vispopulārākajiem zāles un mauriņu traktoriem šobrīd tirgū ir Stiga piedāvātā tehnika. Stiga zīmols ražo arī pieprasītu komunālo tehniku, ko izmanto pašvaldības lielu apzaļumotu platību apkopšanā.  John Deere uzņēmums ražo uzticamu un kvalitatīvu lauksaimniecības, mežsaimniecības un komunālo tehniku. John Deere izstrādā tehniku, balstoties ne tikai uz jaunākajām tehnoloģijām, bet arī uz lietotāju atsauksmēm un ieteikumiem. John Deere zāliena traktori patiešām ir labākā izvēle tiem, kas vēlas ērti un kvalitatīvi paveikt darba uzdevumu. Protams, jāatzīmē arī tādi mauriņu traktoru ražotāji kā Husqvarna, Ferris, Torro un citi. Visi šie ražotāji piedāvā augstas kvalitātes tehniku zāliena kopšanai, kas kalpos lieliski kā jauna, tā lietota. Vairāk par komunālo tehniku lasiet mūsu bloga sadaļā- Komunālā tehnika.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt