Lietota celtniecības tehnika un tās priekšrocības.

0

Jaunas būvniecības tehnikas iegāde ir dārgs ieguldījums. Šāda pirkuma iegāde prasa gan labas finansiālas iespējas, gan daudz laika tirgus analīzei un jūsu vajadzību izpētei. Viena no populārākajām iespējām, ko izvēlas daudzi pircēji, ir lietotas celtniecības tehnikas iegāde. Lietota celtniecības tehnika – ekskavatori, iekrāvēji, blīvēšanas iekārtas, buldozeri, teleskopiskie iekrāvēji u.c., kā arī celtniecības tehnikas papildus aprīkojums var kalpot tik pat labi kā jauna tehnika. Iepazīstieties ar galvenajiem iemesliem, kāpēc ir vērts iegādāties lietotu celtniecības tehniku ​​vai tās papildus aprīkojumu, uzziniet, kura celtniecības tehnika ir vispieprasītākā un kādas ir iespējas to iegādāties.

Lietotas celtniecības tehnikas priekšrocības.

Ir daudz iemeslu, kāpēc ir vērts iegādāties lietotu celtniecības tehniku.

1. Jūs ietaupīsiet līdzekļus.

Lietota celtniecības tehnika ir lētāka. Lietotu ekskavatoru, iekrāvēju, blīvēšanas iekārtu, buldozeru vai teleskopisko manipulatoru iegāde maksā mazāk nekā jaunas celtniecības tehnikas iegāde. Lietota celtniecības tehnika ir tikpat efektīva un produktīva kā pavisam jauna tehnika. It īpaši, ja tas ir labi pazīstams un tirgū atzīts ražotājs, kurš pastāvīgi cenšas apmierināt savu klientu vajadzības un ieguldīt progresīvos risinājumos. Ņemot vērā šo aspektu, jūs varēsiet ieguldīt savu naudu citās uzņēmējdarbības jomās vai iegādāties papildu ekstras. Vai arī jūs varat iegādāties vairākas lietotas iekārtas par tādu pašu cenu, kādu jūs maksātu par jaunas celtniecības tehnikas iegādi. Tas ļaus ātrāk paplašināt celtniecības tehnikas parku un veikt vairāk darba.

2. Izvairieties no tehnikas iegādes, kas ir stipri nolietota.

Lielākā daļa celtniecības tehnikas var zaudēt līdz pat 40 procentiem savas vērtības, tiklīdz šī iekārta ir iegādāta. Pirms lietotas tehnikas iegādes rūpīgi to novērtējiet, ja ir iespēja lūdziet to darīt ekspertam, kurš dos prognozi, cik ilgi konkrētā tehnika jums vēl kalpos.

3. Saglabājiet tehnikas vērtību.

Lietota celtniecības tehnika saglabā savu vērtību ilgāk. Ar regulāru apkopi iekārta būs pieejama pārdošanai par gandrīz tādu pašu cenu, par kādu tā tika iegādāta. Tādējādi ir vieglāk un lētāk uzlabot esošo tehnikas parku.

4. Jums būs plaša izvēle.

Pērkot pavisam jaunu tehniku, dažreiz ir jāgaida ilgs laiks, līdz ražotājs to izgatavo un nosūta. Lietotas celtniecības tehnikas sortiments tirgū ir ne tikai ļoti daudzveidīgs, bet arī piegāde notiek ātri, jo visticamāk tehniku iegādāsieties no savas valsts, vai kaimiņu zemēm. Mascus piedāvā daudzas iespējas atrast un iegādāties sev tīkamu aprīkojumu. Šeit tiek pārdota celtniecības tehnika no pasaulē pazīstamiem zīmoliem Caterpillar, Volvo, Komatsu un citiem ražotājiem.

5 .Jūs varat viegli iegādāties un, ja nepieciešams, pārdot tehniku.

Iedomājieties, ka jums ir darbs, kura pabeigšana prasa 6 mēnešus. Un šim darbam ir nepieciešams īpašs aprīkojums, kura jums pašlaik nav. Jūs nevēlaties ieguldīt jaunas iekārtas iegādē, jo tehnika būs nepieciešama tikai šī projekta ietvaros. Arī šāda aprīkojuma noma uz 6 mēnešiem var būt pārāk dārga. Iegādājoties lietotu celtniecības tehniku, to būs iespējams pārdot diezgan ātri, kā arī tās nolietojums būs prakstiski bez izmaiņām.

6. Saudzējiet vidi.

Lietotas celtniecības tehnikas iegāde saudzē dabu . Lietotu iekārtu tirgus palīdz ierobežot katru gadu saražoto mašīnu skaitu, samazina izmantoto materiālu daudzumu (piemēram, tēraudu, dzelzi utt.), kas savukārt samazina rūpniecisko atkritumu uzkrāšanos. Turklāt ir labi zināt, ka izmantojat visas iespējas, lai jūsu bizness būtu videi draudzīgāks.

7. Paveiciet darbu ātrāk.

Jaunas celtniecības iekārtas tiek ražotas, izmantojot progresīvas tehnoloģijas un mūsdienīgus risinājumus, tāpēc dažreiz, lai tās pilnībā apgūtu, ir jāvelta laiks apmācībām un kursiem. No tā var izvairīties, iegādājoties lietotu celtniecības tehniku ​​- tā bieži vien ir līdzīga tai, kas jums jau ir, vai kādreiz bijusi, tāpēc ar to strādāt jūs varēsiet uzreiz pēc iegādes un nebūs nepieciešams laika patēriņš apmācībām.

Lietota celtniecības tehnika Latvijā.

Latvijā lietota celtniecības tehnika ir pieprasīta un bieži sastopama kā būvlaukumos, tā vietās, kur tiek veikti ceļu remonti. Lietotas un jaunas celtniecības tehnikas tirgus Latvijā ir plaši pārstāvēts, tāpēc jums ir iespēja iegādāties populārāko celtniecības tehnikas zīmolu iekārtas neizbraucot no valsts. Plašu tehnikas klāstu atradīsiet gan pie oficiāliem dīleriem, gan neatkarīgiem tehnikas izplatītājiem.

Iespējams, pateicoties lietotas būvniecības tehnikas funkcionalitātei un piemērotībai visdažādākajiem darbiem, šī tehnika ir pieprasīta visā Eiropā, jo ar to var veikt plašu darbu klāstu: pārvadāt beztaras materiālus, būvēt komunikācijas, rakt bedres, veikt lauksaimniecības darbus utt. Ekskavatori būvlaukumos ir ārkārtīgi izplatīti. Ražotāji uzsver nepieciešamību dažādiem darbiem izvēlēties dažāda veida ekskavatorus. Portālā Mascus ir pieejams kāpurķēžu ekskavatoru, mini ekskavatoru, riteņu ekskavatoru un cita veida ekskavatoru klāsts no visas pasaules. Jāatzīmē, ka riteņu ekskavatori tiek īpaši novērtēti dēļ zema degvielas patēriņa, ārkārtīgi ērtu vadību (viens pedālis) un jaudīgu hidraulisko sistēmu, kas palīdz tiem pārvietoties ar vienādu ātrumu pie dažādas slodzes. Un kāpurķēžu ekskavatori ir populāri to īpašību dēļ, piemēram, liels stumšanas spēks, zems spiediens uz zemes, ideāla pielāgošanās jebkuriem darba apstākļiem. Ja vēlaties uzzināt vairāk par ekskavatoriem, lasiet mūsu bloga rakstu “Pieprasītākie ekskavatoru veidi Mascus”.

Vēl viena populāra celtniecības tehnikas izvēle ir lietoti iekrāvēji.

Iekrāvēji ir universālas tehnikas vienības un piemērotas visdažādākajiem darbiem, piemēram, būvlaukumos, smilts karjeros, inženierbūvēs un tā tālāk. Šo lietoto celtniecības tehniku ​​visbiežāk izmanto tādiem darbiem kā dažādu materiālu apstrāde, rakšana un pārvietošana. Portālā Mascus atradīsiet riteņu iekrāvējus, riteņu kompaktiekrāvējus, daudzfunkcionālos iekrāvējus, kāpurķēžu iekrāvējus, teleskopiskos iekrāvējus u.c.. Tā kā katram celtniecības aprīkojuma veidam ir atšķirīgi tehniskie parametri, ieteicams novērtēt darba apstākļus pirms šīs tehnikas iegādes (atklātā laukā vai slēgtā telpā), darba intensitāti un apjomu (cik ilgi kravas automašīna tiks izmantota), darba raksturu un slodzi pirms tās iegādes.

Parka papildināšana ar celtniecības aprīkojumu ir svarīgs lēmums neatkarīgi no tā, vai tas ir jauns vai lietots. Vissvarīgākais ir novērtēt to parametrus un plānot ar tiem veicamos darbus pirms to iegādes. Lai ko jūs izlemtu, ienāciet Mascus un aplūkojiet visu pieejamo tehniku, kas var noderēt jūsu projekta realizēšanā. Mascus atradīsiet ne tikai lietotus ekskavatorus, buldozerus, urbšanas iekārtas un pacēlājus, bet arī citu tehniku celtniecības darbu veikšanai.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt