Kompaktie traktori ainavu sakopšanai.

0

Šī neliela izmēra tehnika var būtiski atvieglot darbu, veicot ainavu sakārtošanu, kā arī ļaus ietaupīt. Pateicoties plašajam papildaprīkojuma klāstam, ar ko var aprīkot kompakto traktoru, šīs mašīnas ir piemērota gandrīz jebkuram uzdevumam, veicot ainavu sakopšanas vai labiekārtošanas darbus.  Šie universālie traktori būs lieliski palīgi jūsu ikdienas darbam. Portālā MASCUS publicēti dažādu ražotāju un dažādu izlaiduma gadu kompaktie jeb mini traktori.

John Deere kompaktie traktori.

Atrodoties tirgū vairāk nekā 170 gadus, John Deere paļaujas uz savām vērtīgajām zināšanām, pieredzi un prasmēm, kas iegūtas daudzu gadu laikā un klientu atsauksmēm jebkuras tehnikas ražošanas procesā. Tas viss kopā rada tehniku, kas ir pieprasīti un populāri tirgū. Atkarībā no modeļa John Deere mini traktorus var izmantot dažādās situācijās: mājsaimniecības vajadzībām, nelielām pašvaldību teritorijām, parkiem, kā arī zooloģiskajiem dārziem. Šādam darbam ir piemēroti traktori ar nelielu jaudu (līdz 30 Zs). Šāda tipa tehniku izmanto arī būvlaukumu sakopšanā, golfa laukumos, parku, hipodromu vajadzībām, kā arī lauksaimnieki. Tad būtu jāizvēlas kompaktie traktori ar jaudu līdz 44 Zs . Un, ja zemes platības jebkuram mērķim ir ļoti lielas, tad vislabāk ir izvēlēties traktoru ar 65 Zs jaudu. John Deere kompaktie traktori tirgū ir pieejami gan ar, gan bez kabīnes. Kabīnes ir aprīkotas ar ērtu sēdekli, lielām durvīm, kā arī gaismām. Tas viss nodrošina labāku redzamību un drošību, ja strādāsiet koku vai citu bīstamu objektu tuvumā. Ja izvēlēsieties aprīkot mini traktoru ar iekrāvēju, tas sasniegs lielisku darba rezultātu pateicoties hidrauliskajai sistēmai. Ja nepieciešams veikt pļaušanas darbus, tad pievienojot pļaujmašīnas korpusu jūs varēsiet dažu sekunžu laikā. Pļaujmašīna un jūgvārpsta automātiski savienojas, pārbraucot virs tām. Jums obligāti nav jāpērk jauna iekārta, jo arī lietots John Deere kompaktais traktors kalpos jums lieliski.

Kubota kompaktie traktori un komunālās mašīnas.

Kubota ir japāņu uzņēmums, kas ražo tehniku, kuru novērtē visā pasaulē. Kā arī šis uzņēmums ir lielākais 100Zs dīzeļa dzinēju ražotājs pasaulē. Neraugoties uz to Kubota ražo arī tirgū pieprasītos  kompaktos traktorus. Kubota mini traktori ir aprīkoti ar dīzeļdzinējiem.  Šie traktori ir ar lielisku kvalitāti. Septiņdesmitajos gados Kubota ieviesa vairākus inovatīvus tehniskos risinājumus: pirmais komunālais traktors ar pilnpiedziņu, pirmā frontālā pļaujmašīna ar pilnpiedziņu, pirmā transmisijas hidro sistēma mini traktoriem ar dīzeļa dzinēju, kā arī citas inovācijas.

Kubota komunālās mašīnas tirgū pieejamas gan ar dīzeļa, gan degvielas dzinējiem. Šīs mašīnas ir aprīkotas ar ūdens dzesētāju un hidrostatisko transmisiju (HST). RTV 500 modelis būs lieliski piemērots dārza darbiem, nelielām mājsaimniecībām, savukārt Kubota RTV X900 būs lielisks palīgs, ja jums jāpārvietojas šķēršļainā apvidū. Īpaši lielais klīrenss, stūres pastiprinātājs un diferenciāļa bloks priekšā un aizmugurē padara šo komunālo mašīnu par lielisku izvēli. X900 modelis aprīkots ar kravas kasti, ko var hidrauliski iztukšot. Iespējams uzstādīt arī apsildāmu kabīni. Kā agregātu var izmantot dažādas papildu iekārtas ar hidropievadiem, piemēram, arklus, ecēšas, smilšu kaisītājus.

Mascus atradīsiet plašu Kubota, John Deere, New Holland un citu ražotāju kompaktos traktorus. Atcerieties, ka Mascus nav šīs tehnikas tirgotājs, lai uzzinātu vairāk par tehniku, lūdzu, atveriet sludinājumu un sazinieties ar pārdevēju.

Ja vēlaties uzzināt informāciju, kas jāņem vērā, ja vēlaties iegādāties traktoru nelielai saimniecībai, lasiet mūsu blogu.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt