Kas jāņem vērā iegādājoties lietotu traktoru.

0

Tie, kas plāno iegādāties traktoru, noteikti ir aizdomājušies par izvēli – pirkt jaunu vai lietotu traktoru? Mascus iesaka noskaidrot visas jaunas un lietotas tehnikas priekšrocības un trūkumus, lai izdarītu pareizo un savai saimniecībai vispiemērotāko izvēli. Pat, ja esat viens no tiem, kas dod priekšroku jaunam traktoram, iesakām iepazīties ar informāciju, cik daudz priekšrocību var sniegt arī lietots traktors. Traktors ir liels ieguldījums, kas prasa ievērojamas finansiālās iespējas, it īpaši, ja pērkat jaunu traktoru. Tikmēr, pērkot lietotu traktoru, var ietaupīt, taču nereti rodas šaubas par traktora tehnisko stāvokli – vai tas ir pietiekami labs, vai drīz neparādīsies tehniskas problēmas utt. Ja lietotu traktoru ir iegādāsieties no uzticama izplatītāja, kurš sniedz gan traktora ekspluatācijas vēsturi, gan apkopes ierakstus un visu citu  informāciju- arī lietots traktors jums kalpos lieliski. Tāpēc apsveriet savu budžetu un vajadzības pirms pieņemsiet gala lēmumu.

Lietots traktors palīdzēs jums ietaupīt.

Ne velti, pērkot jebkuru aprīkojumu, pirmais, kas jāņem vērā ir cena.  Traktors ir nozīmīgs ieguldījums, un tā iegādei ir jābūt atbildīgam lēmumam. Jāpiebilst, ka pērkot jaunu traktoru var rasties papildus izmaksas, piemēram, apdrošināšana, garantija u.c. No šādām izmaksām var izvairīties, iegādājoties lietotu traktoru. Turklāt lietotu traktoru var iegādāties par zemāku cenu no privāta pārdevēja vai uzņēmuma, kas piedāvā lietotu tehniku, un iespējams nokārtos arī visus nepieciešamos dokumentus. Bieži vien iegādājoties lietotu tehniku no dīlera vai neatkarīga izplatītāja ir traktors būs pietiekami labi kopts un tam ir veikti visi nepieciešamie remontdarbi. Ar šādu traktoru var veiksmīgi darboties vismaz vairākus gadus. Lietotas tehnikas iegāde nozīmē arī mazākus nodokļus un zemāku sākumcenu. Ietaupījumu, salīdzinot ar jauna traktora iegādi, var izmantot apkopei un citiem saimniecības izdevumiem.

Vai lietots traktors spēs paveikt uzdevumu.

Būtu jāizvērtē, vai iegādātais traktors spēs kalpot vismaz 5 gadus, tādā veidā atpelnot ieguldījumu, kā arī jāsaprot vai tas būs paredzēts lielu vai mazu lauku apstrādei, jo traktors, kas būs par mazu nespēs paveikt uzdevumu. Tāpēc ieteicams vispirms novērtēt darba slodzi un pēc tam pieņemt lēmumu. Ja darbs ir neliela apjoma, zemas intensitātes, tad droši varat domāt par lietota traktora iegādi. Pērkot lietotu traktoru, pievērsiet uzmanību nostrādātajām stundām, jo ​​liela daļa lietotās tehnikas dažkārt ir pārāk nolietota un var prasīt kapitālo remontu. Iesakām arī salīdzināt jauna un lietota traktora tehniskos parametrus. Lielākoties traktoram ir visas nepieciešamās pamatfunkcijas, lai nodrošinātu efektīvu darbu. Galvenais ir pārbaudīt, vai lietotā traktorā ir visas vajadzīgās funkcijas un vai tās darbojas. Ja pērkat lietotu traktoru pie uzticama dīlera, tad traktors noteikti pildīs visas specifikācijā norādītās funkcijas. Mascus šobrīd pieejams plašs lietotu traktoru klāsts arī no tirgotājiem Latvijā: John Deere lietoti traktori, Valtra lietoti traktori, Massey Ferguson lietoti traktori , kā arī citi zīmoli.

Lietota traktora iegāde- ērti un ātri.

Lietotus traktorus parasti var nopirkt un saņemt uzreiz. Iegādājoties jaunu traktoru, iespējams, būs jāgaida dažas dienas vai nedēļas, līdz tas tiks piegādāts, pārbaudīti dokumenti, reģistrācija un daudz kas cits. Ja steidzaties, labākā izvēle ir lietots traktors no cienījama lietotu traktoru tirgotāja. Izmantojiet MASCUS pārdošanas platformas priekšrocības – šeit jūs varat iegādāties traktorus ar iespēju tos ļoti ātri iegūt savā saimniecībā. Visa nepieciešamā informācija, piemēram, ražotājs, izlaiduma gads, braukšanas stundas, fotogrāfijas utt. t. var viegli atrast vietnē. Kad esat atradis tehniku MASCUS, jums vairs nebūs jāapmeklē daudzas dažādas pārdevēju vietnes, jo Mascus ir plašākais piedāvājumu klāts no visas pasaules, tai skaitā Latvijas.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt