2019. gada nozares pārskats: Populārākā smagā un speciālā tehnika, kas publicēta Mascus.

0

Mascus ir publicēti vairāk kā 400000 smagās un speciālās tehnikas sludinājumi, kas atbilstoši sadalīti pa sadaļām: Būvniecība, Lauksaimniecība, Transports, Iekraušanas tehnika, Mežizsrāde un Komunālā tehnika. Katra sadaļa attiecīgi ir sadalīta 15 līdz 20 apakšsadaļās, lai pircējiem būtu vieglāk orientēties un atrast vēlamo. Lai iepazītos ar Mascus lapas struktūru, lūdzu, atveriet Mascus karti.

Noslēdzoties 2019. gadam mēs vēlējāmies noskaidrot, kura bijusi vispieprasītākā un vispopulārākā smagā un speciālā tehnika, kā arī aprīkojums. Lai šo informāciju uzzinātu, mēs apkopojām statistikas datus, kā arī pirkšanas pieprasījumus par tehniku un konkrētiem tehnikas zīmoliem.

Visvairāk apskatītā tehnika.

Trakori ierindojās 1. pozīcijā, bet 2. vietā skatījumu skaita ziņā bijuši kāpurķēžu ekskavatori, atstājot iekrāvējus uz riteņiem 3. pozīcijā. Zemāk apskatāms TOP 20.

Pārdotākā tehnika.

Ņemot vērā apkopoto informāciju, par skatītāko tehniku, ir tikai likumsakarīgi, ka tieši traktori un kāpurķēžu ekskavatori ir vispārdotākā tehnika, izmantojot portālu Mascus.

Lai gan preču pārvadāšanas furgoni skatījumu ziņā ierindojās tikai 19. vietā, tomēr tā ir 3. pārdotākā tehnika portālā Mascus 2019. gadā.

Vispieprasītākā tehnika.

Balstoties uz pirkšanas pieprasījumiem, ko potenciālie pircēji nosūtīja pārdevējiem 2019. gadā, mēs izveidojām TOP 20 sarakstu. Ņemot vērā pieprasījumu daudzumu kāpurķēžu ekskavatori ierindojās 1. vietā, atstājot traktorus 2. vietā un iekrāvējus uz riteņiem 3. vietā. Tā kā rezultāti bija samērā līdzīgi, tad nākamie mūsu sarakstā, kā pieprasītākā tehnika bija mini ekskavatori, ekskavatori uz riteņiem un ekskavatori-iekrāvēji.

Pieprasītākie zīmoli portālā Mascus.

Ja mēs skatāmies uz pieprasītākajiem zīmoliem Mascus, tad visvairāk pircēju pieprasījumu tika saņemti par Caterpillar un Volvo tehniku. JCB, Komatsu, John Deere un Mercedes-Benz seko kā nākamie sarakstā, tomēr jāatzīmē, ka šie zīmoli saņēma tikai pusi no Caterpillar vai Volvo saņemto pieprasījumu skaita.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt