Iekrāvēji, to rezerves daļas un tehniskā apkope.

0

Mūsdienās tirgū tiek piedāvāti dažāda veida iekrāvēji. Iekrāvējus var darbināt ar elektrisko akumulatoru vai iekšdedzes dzinēju. Dažiem autoiekrāvējiem ir ērts sēdeklis operatora kabīnē, bet citiem tāda nav. Ir auto iekrāvēji, kas aprīkoti ar gudrām datorprogrammām un funkcijām, bet citi savukārt ir ļoti vienkērši pēc savas būtības un pilda tikai pamata funkcijas. Taču, lai kāds būtu autoiekrāvēja modelis, tā mērķis ir viens – pārvietot un pārvadāt dažāda svara kravas. Un tas ir ļoti svarīgi, lai tas darbotos nevainojami. Tāpēc būtiski regulāri veikt nepieciešamās apkopes.

Jāņem vērā elektriskā iekrāvēja specifikāciju, lai saprastu, kas tieši nākotnē varētu sagādāt problēmas un, kam jāpievērš īpaša uzmanība.

* Elektro iekrāvējam var radīt problēmas darbs aukstā/ slapjā vidē.

* Akumulatora tīrīšanas, laistīšanas un uzlādes prasības var nebūt efektīvas, ja uzņēmums strādā vairāku maiņu režīmā.

* Aizmirstot uzlādēt akumulatoru uz nakti, nākamajā dienā var rasties problēmas darbu atsākt laicīgi.

* Uzlādējot akumulatoru, ap liftu ir nepieciešama atbilstoša ventilācija

* Akumulatoru lādētājiem ir noteiktas sprieguma prasības, un esošajam elektriskajam pakalpojumam ir jāatbilst tām

Tomēr neskatoties uz visu augstāk minēto, elektro tehnika ir efektīva un tai piemīt daudz pozitīvu īpašību:

* Nav izplūdes gazes, kas nozīmē, ka tiek nodrošināta drošāka darba vide.

* Mazāks trokšņa līmenis darbības laikā.

* Tam nav dzinēja, pārnesumkārbas vai radiator, tas nozzīmē, ka apkope būs lētāka.

* Zems smaguma centrs, līdz ar to labāki ietilpības un stabilitātes rādītāji.

* Pagrieziena rādiusa specifikācijas ir labākas, kas palielina uzglabāšanas ietilpību noliktavā un samazina preču bojājumu iespējamību.

* Ilgs galveno komponentu kalpošanas laiks.

* Zemākās kopējās izmaksas.

Riepas, akumulators, transmisija, hidraulika un citas rezerves daļas, pateicoties kurām iekrāvēji spēj veikt darbu ir regulāri uzraugāmas, lai pati mašīna spētu izpildīt uzdoto darbu bez liekiem starpgadījumiem. Ja runājam par riepām, tad šobrīd tirgū ir plašs riepu piedāvājums un jums jāizdara izvēlē atkarībā no tā, vai elektriskais iekrāvējs tiks izmantota iekštelpās vai ārā. Tomēr arī šajā gadījumā ne visas riepas ir vienādas. Vienmēr ir svarīgi konsultēties ar riepu speciālistu, kurš var sniegt padomu par pareizās riepas lietošanu un protektora dziļumu. Transmisija, ja tā darbojas pareizi, ļauj mašīnai darboties vienmērīgāk. Iekārtas lietošanas ērtums ir atkarīgs no kravas automašīnās izmantotās elektronikas. Elektronika padara dažas darbības ātrākas, vieglākas, vienkāršākas. Un, lai nodrošinātu labākus darba apstākļus, ir vērts ieguldīt un pievērst lielāku uzmanību vadītāja kabīnei un salonam. Ja tie ir ērti uzstādīti, tajos ir iebūvēti sēdekļi, ergonomisks instrumentu panelis, vadītājs, visticamāk, varēs strādāt ilgāk, efektīvāk un jutīsies mazāk noguris. Ne vienmēr tas nozīmē, ka visām rezerves daļām jābūt jaunām. Mascus lietoto rezerves daļu klāsts, kas paredzēts iekrāvējiem piedāvā plašu izvēli, kas atbilst ikviena vajadzībām un finansiālajām iespējām.

Arī gadījumā, ja nevēlaties iegādāties rezerves daļas, bet lietotu iekrāvēju, Mascus ir ļoti plašs pasaulē zināmu iekrāvēju klāsts: Toyota, Linde, Still, LPG un iekrāvēji ar dīzeļa dzinēju. Jums tikai jāsaprot, kādā vidē un kādiem darba apstākļiem šī tehnika būs paredzēta, lai izvēlētos sev vēlamo piedāvājumu.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt