5 pieprasītākie iekraušanas tehnikas zīmoli Mascus lapā.

0

Iekrāvēji ir viens no galvenajiem instrumentiem, strādājot noliktavās. Iekrāvēji palīdz viegli, ātri un droši pārvietot dažādas (vieglas un smagas) kravas no vienas vietas uz citu. Taču pirms izvēlēties, ka’du tiešu iekrāvēju iegādāties, piedāvājam iepazīties ar vieniem no populārākajiem iekrāvēju zīmoliem, kas publicēti Mascus.

Lai gan šī tehnika no pirmā acu uzmetiena var šķist vienkārša, izvēlēties piemērotāko iekrāvēju no plašā modeļu klāsta var būs sarežģīts uzdevums. Turklāt noliktavas aprīkojums var būt dārgs, tāpēc ir svarīgi iegādāties labu, uzticamu iekrāvēju, jo bojāta vai tehnika var var būt gan dīkstāves iemesls. Kā arī apdraudēt darbiniekus. Kā pārliecināties, vai iekrāvēju ražotājs ir uzticams? Viens no veidiem ir raudzīties uz ražotāja atpazīstamību – pasaules lielākajiem ražotājiem ir tendence nemitīgi augt un attīstīties, piedāvāt tirgum arvien modernākus, vēl efektīvākus risinājumus. Otrs ieteikums ir palasīt atsauksmes no citiem lietotājiem. Ja finansiālās iespējas neļauj iegādāties jaunu tehniku, vienmēr ir vērts padomāt par lietota iekrāvēja iegādi.

Hyster iekrāvēji.

Ilggadējs nozares līderis, kas piedāvā plašu iekrāvēju  klāstu. Hyster ir vadošais liftu projektētājs un ražotājs ar vairāk kā 90 gadu pieredzi un spēcīgām korporatīvajām vērtībām. Uzņēmuma panākumus noteica koncentrēšanās uz klientu vajadzībām un augstu kvalitātes standartu ievērošana.

MASCUS klāstā ir dažādi Hyster iekrāvēju modeļi ar izlaiduma gadiem no 1996. līdz 2022. gadam. Arī aprīkojuma cena gadu no gada atšķiras, sākot no 4500 līdz 60 000 eiro. Šī ražotāja klāstā ir arī dažāda veida dzinēja tipu iekrāvēji– dīzeļa, gāzes un elektriskie. Šo iekrāvēju tehniskie parametri ir ļoti atkarīgi no tehnikas veida un modeļa. Tas nozīmē, ka tā maksimālā celtspēja, šasijas augstums, pacelšanas masts un dakšas garums atšķiras. Šie dati ir jānovērtē, jo tie nosaka darba efektivitāti. Pēc šīs mašīnas lietotāju domām, Hyster iekrāvēji ir daudzpusīgs un uzticams risinājums.

Linde iekrāvēji.

Pirms vairāk kā 50 gadiem Linde radīja revolūciju iekrāvēju ražošanā, izveidojot iekrāvēju ar inovatīvu hidrostatisko piedziņas sistēmu. Šāda veida tehniskā koncepcija tika izstrādāta, lai samazinātu operatoru slodzi un palielinātu darba efektivitāti. Linde piedāvā dažāda veida iekrāvēju modeļus, kas apzīmēti ar noteiktiem burtiem: E, H, L, M, N, P, R vai T.. Linde M iekrāvējiem, piemēram, ir ļoti robusta konstrukcija, kas ļauj šo iekrāvēju modeli izmantot pie lielākām slodzēm, t.i.  līdz 2500 kg.

Lietotie iekrāvēji no Linde, kas publicēti MASCUS ir aprīkoti ar dīzeļdegvielas, gāzes vai elektrodzinēju. Lielākajai daļai Linde iekrāvēju ir izturīgs dizains.

Meklējot lietotus Linde iekrāvējus Mascus, jūs atradīsiet tehniku no 1983. līdz 2018. gadam. Arī šādu iekrāvēju cenas svārstās no 4000 līdz 40 000 eiro.

UniCarriers iekrāvēji.

UniCarriers iekrāvēji ir manevrējami un aprīkoti ar augstas veiktspējas tehnoloģijām. Šis ražotājs piedāvā plašu iekrāvēju klāstu ar uzlabotām un standarta funkcijām. UniCarriers modeļi ir kompakti un izturīgi pēc konstrukcijas, ļoti manevrētspējīgi, kā arī aaprīkoti ar inteliģentas vadības sistēmām. UniCarriers iekrāvēji ir lieliski piemēroti darbam sarežģītos apstākļos. Daži šīs mašīnas modeļi saglabā ļoti augstu produktivitāti, pateicoties pieejamajai jaudai un mobilitātei, kā arī ergonomikai. Vienkāršība un lietošanas ērtums ļauj viegli pielāgoties dažādām veicamā darba vajadzībām. UniCarriers iekrāvējiem ir raksturīgs zems trokšņa līmenis, zems enerģijas patēriņš un izcilas drošības funkcijas. Tas padara tos ideāli piemērotus dinamisku uzdevumu veikšanai sarežģītā, slēgtā vidē.

MASCUS pieejami UniCarriers iekrāvēji ar dīzeļdegvielas, elektriskiem vai gāzes dzinējiem. Cenas svārstās no 8000 eiro līdz 25 000 eiro, atkarībā no izlaiduma gada un komplektācijas.

Clark iekrāvēji.

Clark piedāvā plašu iekrāvēju klāstu – dīzeļa, elektrisko, gāzes, kas paredzēti dažādām vajadzībām. Starp populārākajiem autoiekrāvējiem ir S sērijas un GEX sērijas iekrāvēji. Visvairāk novērtēts ir tas, ka Clark iekrāvēji ir moderni,  jo jaunāks modelis, jo modernākas sistēmas tajā uzstādītas. Par priekšrocībām tiek uzskatīts arī ergonomisks dizains, vienkārša un vienkārša lietošana, uzticamība un izturība.

MASCUS atradīsiet Clark iekrāvējus 1994. līdz 2021. gadam. Šī aprīkojuma cena attiecīgi mainās, sākot no € 4000 līdz € 35 000. Tomēr var atrast arī 2015. gada autokrāvēju, kura cena ir aptuveni 60 000 eiro. Šo cenu nosaka tehniskās īpašības, jauda un aprīkojums. Iepriekš minētais vācu iekrāvējs izceļas ar ļoti augstu maksimālo celtspēju, pacelšanas augstumu un jaudīgu motoru. Turklāt, lai gan tas ir lietots iekrāvējs, tā nolietojums ir salīdzinoši mazs. Clark iekrāvēji paredzēti drošam un efektīvam ikdienas darbam noliktavās.

Nissan iekrāvēji.

Līdzīgi kā citi ražotāji, arī Nissan piedāvā plašu gāzes, elektrisko un dīzeļa iekrāvēju klāstu. MASCUS izlikti tirdzniecībai  Nissan iekrāvēji no 2000. līdz 2016. gadam. Šo iekrāvēju cenas ir diezgan pievilcīgas, sākot no 6000 eiro līdz 20 000 eiro. Šī ražotāja autokrāvējiem ir raksturīga kvalitāte, veiktspēja, zemas ekspluatācijas izmaksas, uzticamība, vienkārša apkope, drošība darbiniekiem un apkārtējai videi. Ir pieejami arī modeļi, kas izceļas ar īpaši labu redzamību, izturību pret jebkuriem laikapstākļiem un komfortu operatoram, jo ​​jūtama mazāka vibrācija.

Kā izvēlēties labāko iekrāvēju? Jāņem vērā vēl daži kritēriji, kas palīdzēs noteikt, kurš iekrāvējs būtu vislabākais jūsu vajadzībām. Atbildiet sev uz dažiem vienkāršiem jautājumiem:

Kādai jābūt iekrāvēja celtspējai, lai tas atbilstu jūsu vajadzībām?

Kādi ir paredzētie darba apstākļi (grīdas segums, telpas augstums utt.)?

Kāda dzinēja tipa iekrāvējs ir nepieciešams (dīzelis, gāze, elektrība utt.)?

Analizējiet savu darba vietu, apmeklējiet www.mascus.lv un izvēlieties sev tīkamāko no plašā iekrāvēju klāsta. Un pirms pirkšanas vienmēr iepazīstieties ar populārākajiem iekrāvēju zīmoliem un to veidiem.

Dalieties sociālajos medijos
FacebookTwitterLinkedIn

Komentēt